keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Tarpeelliset tarpeettomat

Olen aivan heikkona koreihin ja vasuihin joskus vain tuntuu siltä että olen haalinut niitä jo aivan liikaa eikä kaikille löydy oikein kunnollista tarkoitusta. Nämä kaksi ovat ehkä hankalimmasta päästä. Isompi kori on järjettömän nätti mutta aivan mahdoton sijoittaa ahtaissa neliöissäni. Toistaiseksi se on pyörinyt ympäri olohuonetta kantaen yhtä tyynyä sisällään (juuri muuta siihen ei voi laittaakaan kun kovin hentonen on). Toinen kori taas palvelee syksyisin sienikorina. Muun aikaa se on lojunut porstuassa ja vasta tässä taannoin kevätsiivousta tehdessä siihen tartuin ja kurkkasin mitä sen sisällä onkaan. Männä kesän juhlavalojen polttimothan ne siellä, hyvässä tallessa vaikkakin pölyissään. Tämähän se juuri on ylimääräisten korien tarkoitus, kätkeä sisäänsä jotain tarpeellista mitä ei nyt ihan joka hetki tarvitse.

I have many baskets lying around my house. Most of them serve a purpose but these two seem to have nothing too important to store. The bigger one is very pretty but not that convenient cause of it's fragile form. It usually sits in the living room just holding one pillow. The other basket I use when I go pick mushrooms in the fall, meanwhile it just stores something. This time I found it from my porch with last summers party light bulbs inside it. If there wasn't that obvious dust problem I'd say that's a pretty way to store light bulbs.

5 kommenttia:

 1. Ihanaa, joku muukin on korihullu! Minulla on koreja joka lähtöön - jopa kolme erilaista piknikkoria ja on pyöreää ja soikeaa ja korkeaa ja matalaa:ja lisää mahtuis, haluaisin sellaisen enkkulaisen lastukorin puutarhaleikkeihin;) Niih ja nyt niitä koreja on alkanut kertyä raudastakin tehtyinä...

  VastaaPoista
 2. Noi värilliset lamput tuo mieleen lapsuuden kesän Savonlinnassa, jolloin setäni peräkammarissa oli valaistu eri valoin. Olen haikaudella miettinyt niitä myös omaan kotiini ja unohtanut. Kiitos muistutuksesta :)

  VastaaPoista
 3. Koreja ei koskaan ole liikaa :) Ja aina niille lopulta jotain käyttöä löytyy, niinkuin sinullakin.

  VastaaPoista
 4. meillä on tuollaisia koreja varmaan 3 kappaletta, siis tuontapaisia missä on tuo kahva. yhdessä vaan ei ole kahvaa tehtykään. enkä tiedä yhtään mitä käyttöä niille keksis :D

  VastaaPoista
 5. Täällä viellä yksi joka on aivan korifani :)
  Meillä koreissa on välillä sisustuslehtiä, välillä kesken eräisiä virkkauksia yms..

  VastaaPoista