tiistai 25. kesäkuuta 2024

Kesätuliaisia

Tämä postaus on omien tuotteideni mainos
Sain juuri uunista ulos pari viikkoa sitten tekemäni kesätuliais-keramiikat. Tein nämä siis ihan sitä silmällä pitäen, että jos joku siellä haluaa tänä kesänä viedä tuliaisiksi jotain pientä, ihanaa, kesäistä ja käsintehtyä niin nyt täällä olisi tarjolla juuri sellaista. 

Tein muutaman myös noita keramiikkakukkasia, joita taannoin tein ihan itselle vain. Ne ovatkin olleet varsin ihania kukkapenkkien sulostuttajia joita kaikki täällä käyneet ovat ohi kulkiessaan ihailleet.

Kesäaktiviteettejä miettiessä pelmahti päähän tehdä kalastuksesta pitäville oma (noin 32cm korkea) kalanruoto-koriste, jonka voi ripustaa roikkumaan silmäniloksi johonkin kivaa seinää vasten. Tämä on ihan vaan kovaksi poltettua keramiikkaa ilman lasitetta, joten pinta on hauskan luumainen. Vielä pitää ratkaista tuo pyrstön narujen solmiminen nätimmin ennen kun nämä voin myyntihyllyyn pistää, mutta eiköhän se tässä ihan pian ratkea.

Oma suosikkini on tästä satsista tämä (noin 14cm korkea) kissankello-kilkatin. Se helähtää hauskasti kun narusta heilauttaa ja toimisi varmasti oikein kivana ovi- tahi kahvikellona kukista pitävän kesämökillä tai puutarhassa. Nämä on päältä lasitettu violetin ja pinkin sävyillä ja ovat kyllä söpöjä kuin mitkä. 

Näiden hinnat ovat seuraavat: keramiikkakukkaset 20 euroa kappale, kalanruotokoriste 18 euroa ja kissankello-kilkatin 15 euroa. Näitä voi tulla ostelemaan täältä kotoani Järvenpäästä ja kyselyt mieluiten sähköpostin kautta dgsisustusmania(ät)hotmailpistecom (osoite löytyy myös nettiselain-version vasemman sivupalkin yläreunasta, jos tämä roskapostibottien vuoksi vähän kryptisesti kirjoitettu saa vain raapimaan päätä. Siihen pääsee mobiilista, klikkaamalla koko blogisivun alareunassa näkyvää tekstiä "näytä internetversio").

P.S. Loytyy täältä paljon muutakin kivaa osteltavaa keramiikkavalikoimistani, ja esillä on myös koko kylttikauppani valikoima tietenkin sekä betonikirjoja.

Made these cute little ornaments to be purchased as little visiting gifts. You can find and shop these at my home in Järvenpää southern Finland. Contacts via e-mail, the address is in the top of the left sidebar in the internet version of this blog.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti