keskiviikko 19. kesäkuuta 2024

Keskikesän pikkulöydöt

Aina kannattaa piipahtaa ennen juhannuspyhien alkamista vielä kirppiksillä, sillä vaikka siellä vähän voi tyhjää olla, nin aina olen sieltä löytöjä silti tähän aikaan vuodesta tehnyt. Eikä eilinen ollut poikkeus tässä asiassa, kun piipahdin pikaisesti lähialueiden torit lävitse.

Matkaan tarttui pieniä, mutta tosi kivoja löytöjä, kuten pieni puolentoista euron tinakuppi, kaunis kukkakoriste kesäjuhliin eurolla sekä valkoinen pöytälampun hapsuvarjostin, josta pulitin 14 euroa, koska se on ihan uudenveroinen.

Ajattelin, että tästä voisi saada asuntovaunulle tämän kesän kattovalaisimen, jos pienesti tuunaa tämän kiinnitystä ensin. Tässä olisi koko ja tyyli ainakin todella kohdillaan sen pienen matkakodin mittakaavaan ja muuhun sisustukseen. Täytyy tovi pohtia vaan, että onko tämä vähän liian valkoinen sinne vaiko eikö. Sovittelemaankin pääsen vasta ensi viikolla, kun vaunu on juuri nyt pienessä rengas-remontissa eikä sinne sisälle voi mennä ennen kun on uudet kumit alla.

Ehkäpä laitan tuon kukkakoristeen nyt juhannukseksi nutturan vierelle, vien tinakupin lahjaksi ystävälle ja pidän lampunvarjostimen tallessa ensi viikkoon, kun vihdoin pääsen vaunua laittelemaan kesäkuntoon.

Kukka ja kuppi ovat löytöjä Helmi-kirpputorilta järvenpäästä ja lampunvarjostin löytyi Tuusulan Femmatorilta.

My recent fleamarket finds. A tin cup, a hair flower and a small lampshade that I might use in my little caravan this summer.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti