tiistai 30. tammikuuta 2024

Pömpylä

Tarvittiin olohuoneeseen pieni rahi ja vastaan tuli tämä Jotexin nappipalleroinen, joka sai heti nimekseen pömpylä. Löysin sen torista jo ennen joulua, mutta se on niin tumma, että tarvitsi vähän enemmän päivänvaloa, ennen kun siitä sai kuvia otettua. Se on tummanruskea ja värinä muuten ihana ja sisustukseen sopiva, mutta koirankarvojen kanssa ihan älyttömän huono. Vaikka sitä kuinka putsailee on siinä aina koirankarvoja - asia johon täytyy vaan tuossa värissä tottua, jos sitä tässä huushollissa käyttää haluaa ja me kyllä halutaan.

Koirien vuoksi se alunperin ostettiinkin sillä tuossa sohvalla voi kahden vajaa viisikiloisen karvapalleroisen kanssa olla välistä hyvinkin ahdasta loikoilla. Ovat sen verran lellittyjä, ettemme raaski heitä suotta siirrellä, jos heillä mukava on olla ja niinpä olemme sitten itse ahtautuneet minne olemme sopineet ja pitäneet sitten jalkoja vaikka pöydällä, jos ei muuanne ole mahtunut. Siinä pöydällä ei vaan ole kovin mukava kovaa vasten koipiaan pidellä.

Mutta nyt kun on tämä pikkupömpylä, joka sutjakasti mahtuu ja kepeästi liikkuu minne vaan sohvan vierellä, saa ihmisetkin taas jalkansa mukavasti pehmeää vasten jos sattuu, että koko sohva on vallattuna kahden karvapalleron toimesta. 

(Olivat kuvanottohetkellä molemmat tuon ruskean peiton alla. Toinen vain viitsi sieltä vähän kurkistaa, toinen ei kirjaimellisesti lotkauttanut korvaansakaan.)

Got this cute little tuffet to help the people sitting on this couch with two little dogs taking up all the space to put your legs on. It works so well and everybody is happy and comfortable now.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti