torstai 26. lokakuuta 2023

Koreja keittiössä

Olen hirveän viehättynyt kaikenlaisista koreista keittiössä. Niitä on sekä säilyttiminä, tarjottimina, että esillepanoa avustamassa ja tykkään pitää niitä esillä niin paljon kun vaan mahtuu. Suosikkiväri on just nyt tuollainen luonnollinen ja vaalea, joka sopii mielestäni tähän tilaan, fiilikseen ja vuodenaikaan kaikista parhaiten.

Mielettömän nätit ja näpsäkät punotut korit on tehnyt ystäväni Katja Parolan asemalta ja hän kävi ne täällä kuvaamassa  Unelmien Talo&Koti-lehden lokakuun numeron DIY-palstalleen. Ja koskapa näyttivät niin kauniilta täällä ja ihastuin niihin niin syvästi "unohti" hän nämä kaksi ihanuutta tänne minun keittiötäni sulostuttamaan ihan pysyväisesti.

Noissa voisi pidellä vaikka mitä, mutta nyt niissä on sipuleita, koska siihen hommaan tarvittiin niille ilmava säilytin. Skafferin ovi on niille oivallinen paikka, jossa ovat sekä kauniisti esillä, että näppärästi käsillä silloin kun sipuleita on tarvinnut. 

Päätin, että pikkuhiljaa voi alkaa myös fiilistellä jo vähän jouluakin, mutta vielä sillai ihan hissukseen ja varovasti. Pistin yhden taannoin tekemistäni simpukkakransseista keittiön oveen ja sitaisin sihen sävy-sävyyn rusetin ja nyt se on mielestäni just niin kun pitääkin; vähän jo aavistus tulevasta, muttei vielä kuitenkaan liikaa.

I just love using baskets in my kitchen. Got those two cute hand woven baskets from my friend Katja who made them by herself and took photos in my kitchen for Unelmien Talo&Koti-magazine. Others are fleamarket finds.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti