keskiviikko 2. elokuuta 2023

Lehteä lukiessa bongattua

Postilaatikossa oli pari päivää sitten yllätys, kun olin taas niin lahjakkaasti unohtanut, että tässä Unelmien Talo&Koti-lehden uusimmassa numerossa on myös minun tekemä pieni diy-juttu. Sen siitä saa kun niin paljon etukäteen noita tekee, että livahtaa sitten mielestä kun lehti vihdoin painosta tulee, mutta onneksi se on niin kiva lehti, että luettua tulisi muutenkin, niin siitä sitten viimeistään muistaa, kun oikea sivu sieltä silmien eteen osuu.

Tällä kertaa tein tuollaiset hauskat ja helpot säilytys- / suojapussukat vanhoista farkunlahkeista, jotka iloisesti sieltä sivuilta lehteä lukiessa nyt bongasin. Niin ihanan sininen stailaus keittiöni työtasolla silloin toukokuussa kun jutun kuvasin.

Samassa lehdessä oli myös tämä Katjan tekemä ohje herttaisen roosasta yöpöydästä, jonka hän kävi kuvaamassa alkukesästä täällä minun nurkissani, tarkemmin yläkerran isossa makuuhuoneessa. Eli taas pääsin tavallaan kahteen juttuun mukaan minäkin, vaikka nyt vain nurkkineni enkä koipineni niin kuin viimeksi, mutta kuitenkin. 

Olisipa muuten ollut kiva saada tuommoiset yöpöydät tuonne makkariini, niin kivan kepeät ja kätevät ovat nätteytensä lisäksi, mutta harmikseni Katja vei takaisin kotiinsa tuon kuvauksen jälkeen.

Ja se on tämän näköinen lehti tällä kertaa, jos kiinnostelee käydä kurkkimassa näitä diy- ja muitakin juttuja siitä.

I made a simple little diy-project for the latest issue of Unelmien Talo&Koti -magazine. There's also my bedroom featured a little as my friend used the room to style her diy-bedside table.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti