keskiviikko 7. kesäkuuta 2023

Pitsiä ja poseerauksia

Uusimmassa Unelmien Talo&Koti -lehdessä olisi taas yksi kiva minun sinne tekemä askartelujuttu. Tällä kertaa aiheena on tuollaiset virkatuista pitsiliinoista jäykistetyt kakkukuvut ja voi että miten hauskaa ja helppoa noiden tekeminen olikaan! Ohje löytyy siis nyt tuosta uusimmasta lehdestä ja jossain vaiheessa myöhemmin tuolta meilläkotona.fi-sivustolta myös.

Otin nämä kuvat jo huhtikuussa ja olen edelleen hirveän ylpeä siitä miten kesäisen fiiliksen niihin sain, vaikka ulkona ei siinä vaiheessa muuta tietoa kesästä vielä auringon paisteen lisäksi ollutkaan. Pullatkin leivottiin itse ja varta vasten, että sain rekvisiitat aidosti kohdilleen.

Hauska, että näissä minun jutun kuvissa näkyy minun oikea käsi, joka välistä täälläkin on vilahdellut, mutta sitten lehden seuraavassa aukeamassa vilahtaa koko kroppa, ilman päätä tosin, kun ystäväni Katja kävi kuvaamassa tuon lintukylpylänsä puutarhassani ja tarvitsi vartalomallin kastelukannun varteen.

Että siinä sitä hyvin huippumallimaisesti kaadellaan vettä lintukylpylään tässä vaan. Tuo mekko on muuten männä kesän lempparini ja löysin sen kirppikseltä edellisenä talvena neljällä eurolla. Erittäin hyvä löytö, joka on päällä tänäkin suvena vielä monet kerrat.

Mutta nyt pitäisi varmaan leipoa jotain uutta noiden hauskojen kupujen alle pistettäväksi, kesäiset ilmatkin kun ovat ulkona kahvitteluun just sopivat.

In the latest issue of Unelmien Talo&Koti-magazine there is a diy-idea I made of crocheted doilies and I also pose (without my head though) for my friends diy-bird bath on the next page.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti