lauantai 10. kesäkuuta 2023

Ensimmäinen kesäpäivä asuntovaunulla

Pikkuinen asuntovaunu on otettu talviteloilta esille jo kuukausi sitten, mutta vieläkään en ole ehtinyt sen kanssa juuri puuhailla, kun on ollut kaikenmoista muuta kiirettä, eivätkä ne säätkään nyt kovin suotuisia ole olleet. Mutta tänään oli vihdoin sekä aikaa, että säätä ja sain vähän leikittyä kotia vaunun edessä ja soviteltua uusia ostoksia siihen paikalleen.

Kauhean hauskalta näyttää uusi päivänvarjo pilkkuineen vaikka vinossa killottaakin tuossa liian isossa jalassaan. On kyllä just sopivan pirtsakka tähän vaunulle ja kokokin just passeli. Kivasti nuo hapsukkeet tekevät vielä sellaisen vähän vintagen fiiliksen, joka sopii hyvin tämän vaunun ikäänkin. Ihan kelpo biitsimeinikiä.

Prinsessan rottinkituolikin sopii oikein mainiosti vaunun henkeen, vaikka se ei harmikseni mahdukaan tuosta ovesta sisälle vaunuun reissujen ajaksi niin kun toivoin (jäi sentistä kiinni). Mutta sen voi kuskata mukana takakontissa sitten, jos siltä tuntuu, niin on tehty aina ennenkin eri kalustesettejen kanssa kun tuo ovi on niin kapea ettei siitä tahdo mahtua, kun kasaan menevät (ja ne männä kesän löydöt).

Nyt pitää vielä suursiivota koko koppi, että saan sinne tavarat, verhot ja sohvatyynyt sisälle, ne kaikki kun on vielä talviteloillaan, vaikka vaunu jo paistatteleekin päivää tuossa. Onneksi huomenna on siihen täydellisen sopiva ilma ja muut kiireet poissa niín saan syventyä leikkimän tämän söpöläisen vaununi kanssa oikein sydämeni kyllyydestä.

Finally got to try out my new rattan chair and parasol beside my vintage caravan. Looks so cute together, lovely vintage vibe with the fringes and all.

2 kommenttia: