tiistai 6. kesäkuuta 2023

Istutuspöydästä grillipöydäksi

Jäi vähän vähälle huomiolle tämä uusittu nurkka kasvihuoneen kupeessa, kun kesä otti takapakkia, mutta nyt kun ilmat alkavat olla jo vähän suotuisammat tuli heti fiilis leikkiä sen kanssa. Mietin pitkään mistä löytäisin jonkin kivan pöydän sinne grillin vierelle, kun äkkäsin takapihalta tämän pari vuotta sitten askartelemani istutuspöydän ja sitähän kun sovitin tuonne niin sehän kuulkaas toimii!

Se on just hauskan rustiikkinen tyyliltään grillin vierelle ja tulee edukseen vaaleaa aitaa vasten. Peltipäällinen on oivallinen sotkujen varalta ja tilaa siinä on aivan tarpeeksi pieniin grillailuihin. Tokikaan grilli ei kuumana ollessaan tuossa nurkassa ole, vaan keskemmällä aluetta, mutta näin säilytyksessä näyttävät oikein kivalta vierekkäin. 

Ja ajatella, että tämä pöytä oli takapihalla palvellut lähinnä koristeena, sillä en sen ensimmäisen kevään jälkeen jaksanut aina sinne asti lähteä istuttelemaan ja pöytä jäi sitten vain ylimääräisten ruukkujen säilyttimeksi sinne.

Me ei olla enää viime vuosina oltu kovin innokkaita grillaajia, koska kesät ovat olleet niin kuivia, ettei avotulta ole kannattanut edes harkita tässä pienessä ja tuuheassa pihassamme. Siksipä on ihan kiva, ettei kesäkeittiökään enää ole sellainen pysyvä, vaan tällainen vähän kyhätty, mutta toimiva. Nuo voi kaikki näpsästi vain nostaa tuosta pois ja tähän kerkiää sitten stailailla jotain muuta kun ne helteet iskee, vaikka sen haaveilemani kylpypaikan.

Pitäisi vielä vähän karsia noita pensaiden roikkuvia oksia tuosta, sillä ne olivat sen vanhan kesäkeittiön takana päässeet venähtämään ja nyt roikkuvat aivan silmillä, mutta en ole raaskinut vielä, kun tuo kuusama kukkii niin nätisti just nyt. 


This new nook beside the greenhouse is so wonderful cause I can change the theme I keep there. Now I put up a barbeque station and got this pallet planting table I made two years ago and it looks so good here now.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti