lauantai 22. huhtikuuta 2023

Vahinkojen korjausta

Sattui talven aikana sellainen pieni vahinko, että meni tukkoon tämän toisen ison puusaavin viemäröinti ja siihen istuttamani kukkasipulit kokivat hirvittävän kohtalon tulvan ja umpijään muodossa. Kävinkin siis ostelemassa siihen nyt uusia ja pistelin samalla muutaman muunkin ruukun täyteen sipuleita, toivoen, että tässä myöhemmin kesällä olisi sitten oikein ihastuttava kukkaloisto.

Kaikista vahvin luotto minulla ei omiin kykyihini näissä asioissa ole, mutta se ei estä kokeilemasta. Jos kaikki menee päin prinkkalaa ruukkuihin voi aina sitten käydä ostelemassa kesäkukkia tilalle. Nytkään en viitsinyt liikoja tähän kokeiluuni sijoitella, vaan ostelin halvimpia sipuleita mitä (Lidlistä) löysin ja pistelin ne multiin. Laitoin tosi ahtaasti, että saisin mahdollisimman tuuheat kasvustot sitten. Täytyy vaan muistaa noita lannoitella vähän ahkerammin myös, että jaksavat noin tiivisti tuolla olla.

Ja nyt ei tarvitse sitten kun odotella ja toivoa parasta. Jos kaikki menee hyvin tulee tästä kasvihuoneen nurkasta varsin nätti ja jos ei mene tulee siitä nätti sittenkin, mutta vaan kukkakaupan kautta ensin.

Tuikin noita siemeniä ja sipuleita myös ympäri kukkapenkkejä sinne missä muistin rakosia ja tilaa olevan, joten varmasti jossain kukkii jotain tästä lastista kyllä.

This other big half of a barrel drowned and froze the bulbs I put there last fall when the drainage got clogged, so I went and got new ones. I also put bulbs in the flower beds and other pots hoping this will look so pretty in the summer. Fingers crossed everything works out this time.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti