perjantai 9. joulukuuta 2022

Vihreitä vihreällä

Askartelin tapetinjämistä ja lahjapapereista pienen nipun vihreän sävyisiä paperitähtiä ajatuksella, että ripustan ne olohuoneen lasivitriiniin ennen kun siihen tulee jouluksi se taannoin tekemäni havukranssi, kun jotenkin alkoi näyttää nämä sävyt silmiini siltä, että pitäisi sittenkin kokeilla tätä nippua ensin makuuhuoneen vihreän kaapin oveen...

Ja siihenhän se sitten jäi, ilman että edes enää ajattelin sitä olohuoneeseen. Nuo sävyt vaan natsasivat niin kivasti tuohon ovien vihreään ja koko nippu näytti heti siltä, että just siinä on sen paikka. Nyt on montaa eri vihreää tässä huoneessa, mutta sekös ei haittaa vaan ihan painvastoin. Olisi kovin tylsän näköistä jos kaikki olisi tarkalleen harkittu sävy sävyyn, nyt asiat erottuvat sieltä ihan omina asioinaan ja kaikki kuitenkin pelaavat hyvin yhteen, vaikka eriparia ovatkin. 

Pitää keksiä sinne olohuoneen kaappiin jotain muuta nyt siksi aikaa, kunnes sen havukranssin raaskin siihen ripustaa, se kun kuivahtaa niin äkkiä siinä takan lähellä, ettei se tuoksu montaa päivää, siksi sitä säästelen aina viimeiseen asti.


Made this bunch of paper stars originally to the livingroom, but decided to test them on the green wardrobe in the bedroom first. Needless to say I never got to the livingroom after that.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti