lauantai 10. joulukuuta 2022

Varastoni hyllyillä

Minulta on kyselty kierränkö vielä markkinoilla myymässä tekemiäni tuotteita ja valitettavasti en enää tänä jouluna, mutta täältä kotoani Järvenpäästä voi tulla ostelemaan pukinkonttiin tai omaksi iloksi kivoja käsintehtyjä lahjoja. Kuvissa osviittaa valikoimista mitä täältä varastostani tällä hetkellä löytyy.

On hauskoja kierrätyshelmistä valmistamiani renkaita, sydämiä sekä tähtiä, juuttinarulla päällystettyjä tähtiä, sydämiä ja rauhanmerkkejä. Hinnat 15-35€ riippuen koosta ja mallista. Tein myös pienen uuden satsin niitä mitä viime joulumarkkinoilla möin loppuun, kuten kuvasta kivasti pois unohtuneet keskikokoiset helmirenkaat.

Käsintekemääni keramiikkaa on aina jonkinsorttinen valikoima varastossa ja näissä kuvissa näkyy suurin osa tämän hetkisestä varastosaldosta lukuunottamatta isoja tarjoiluastioita, joita myös muutama on, mutta unhoitin ne kuvausta varten ottaa esille. Hintatieoja keramiikalleni löytyy tältä sivulta.

(Valitettavasti en keramiikkaa tai noita suuria koristeita tällä hetkellä pysty postittelemaan)

Mutta pienen kylttikauppani tuotteet kulkevat kätevästi kirjepostissa, joten niitä saa tilattua, vaikkei muuten tänne ostostelemaan pääsisi.  Koko valikoima hintatietoineen ja tilausohjeineen löytyy tältä sivulta.

Jos mielenkiinto heräsi ja haluaisit tulla paikan päälle tuotteitani hypistelemään laita viestiä dgsisustusmania(ät)hotmail(piste)com niin sovitaan aika. Koska varasto sijaitsee kotonani, olen paikalla melko joustavasti, joten laita rohkeasti viestiä tulemaan vaan jos täälläpäin liikuskelet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti