tiistai 17. elokuuta 2021

Elokuisia värejä

Kun ulkona sataa, sataa ja ropisee on sisällä vähän hämyisämpää päivälläkin, joten päätin ottaa fiiliksestä kaiken ilon irti ja stailata tuohon kalpitelineen päälle jotain tunnelmaan sopivaa. Tämä onkin lempipaikkani pitää asioita esillä ja suurin syy taitaa olla tuo ihastuttava rapattu taustaseinä, jota vasten ihan kaikki mitä siihen laittaakaan muuttuu nätiksi. 

Nyt laitoin siihen näytille vähän kuivuneita kukkasia, joista isoin on joku männävuotinen harsokukkakimppu, jonka löysin piileskelemästä keittiön hyllyltä. Sen väri sopii niin ihanasti maljakoiden kanssa. Siihen kaveriksi pääsi nuo kesäreissulta saadut vielä vähän vihertävät unikonsiemenkodat ja pari alkukesästä itse kuivattamaani vaaleanpunaista ruusua, jotka hiekassa hellejakson yli kuivuessaan muuttuivat hauskasti aivan pahvin värisiksi.

Niiden seuraan vähän punnusta, kynttilänjalkaa ja tarjottimia, jotka sopivasti paikalla jo olivat niin tuli mielestäni aika kivan ja hämyisän tunnelmallinen asetelma tästä. Pieni itse tekemäni tuoksukynttilä kruunaa kokonaisuuden ja tuo sen muutoin niin monotoniseen värimaailmaan vähän eloa ja valoa.

Sopii hyvin jo elokuulle tämmöiset värit mielestäni, kun vilja kuivaa ja illat pimenee. Onneksi on vielä kuitenkin kesäkuukausi tämä ja toivoa on vielä vähän sateettomimmistakin päivistä, että pääsee täällä muutakin puuhastelemaan, kun vaan sisätiloissa fiilistelemään.

It's so rainy and gloomy outside that it inspired me to make a little collection on top of the firewood shelf. It's my favorite place to make arrangements mostly because of the beautiful grey background that's actually just a raw plastered brick wall. I made the arrangement also a bit mysterious and gloomy, but added one candle to bring it some light and warmth.

2 kommenttia:

  1. Hyvän näköinen kokonaisuus, lämmon ja kotoisa tunnelma! Tuoksukynttilä myös herättää kiinnostusta - haluan aina nuuhkia kaikkia kynttilöitä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, tämä on erittäin kiva tuoksuyhdistelmä, mielestäni tuoksuu vähän vappusimalta :)

      Poista