torstai 10. kesäkuuta 2021

Pikkuvaunu biitsillä printissä

Siellä se nyt komeilee se vuosi sitten toukokuussa kuvattu juttu mun hienosta asuntovaunusta hiekkarannalla uusimmassa Koti ja Keittiö-lehdessä. Se on aina niin juhlava hetki kun saa lehden painosta, missä jotain omaa on esillä ja nyt vielä juhlavampaa, kun tämä on asuntovaunulleni ensimmäinen kerta painetulla paperilla.

Ai että kun on kiva noiden kuvien kautta muistella sitä kuvausretkeä, oli niin rattoisaa ja hauskaa vaikkakin hurjan kylmää kun iltaa kohti mentiin. Kesä ei ollut silloin vielä kunnolla edes alkanut ja etelän (ja sisämaan) ihmiset eivät oikein osanneet varustautua siihen, että meren äärellä käy tuuli ja vieläpä vähän kolea sellainen. Hyvin kuitenkin pärjättiin ja mahtavat muistot matkasta saatiin, ja kuvissa näyttää siltä kun oltaisin jossain välimeren lämmössä. Ihanainen Frida piti hyvää huolta meistä ja otti aivan uskomattoman kauniit kuvat, joita kannattaa tuolta lehden sivuilta käydä vilasemassa. Siellä on kuvia myös vaunun sisustan sisustuksesta ja bonuksena myös kuvia minusta ja siipastani (enemmän hänestä), me kun vähän harvemmin täällä blogissa edes vilahdellaan.

Löysin vielä kaappien kätköistä nämä joskus itse tekemäni lautaset, jotka sopivat niin hyvin just tähän hetkeen, kauniiseen ilmaan ja kääretorttuun. Melkoisen ihana päivä siis täällä kaikin puolin.

My lovely caravan is featured in the latest Koti ja Keittiö -magazine and to celebrate that I got myself a hefty piece of cake with some berries and a sparkly drink.

4 kommenttia: