torstai 20. toukokuuta 2021

Istutuspöytä paikoillaan

Siellä se nyt on istutuspöytä paikoillaan ja heti valmiina tositoimiin kukkakauppareissun jälkeen. Ainoa vaan, että mullat unohdin ostaa ja vettä alkoi sataa niin joutunee odottelemaan vielä hetken enne kun tuonne puuhailemaan pääsee, mutta kivalta siellä näyttää!

Pöytä loksahti nurkkaansa niin sopivasti, että oikein itsekin hämmästyin visioni tarkkuutta. Se on mukavasti näkösällä, mutta silti vähän huomaamaton, eikä vie huomiota koko nurkalta. Jahka kaikki tuossa ympärillä vielä vehreytyy täyteen loistoonsa, on tuo tuossa mitä söpöin pikku pöytänen peltipäällisine kaikkineen.

Normaalisti istutuspöydissä on sellainen takalaita, joka estää multien leviämisen ympäriinsä, mutta tästä mallista jätin sen pois ihan tarkoituksella. Sijainti tuossa multapenkin vierellä on sellainen, että voin pyyhkästä multaroiskeet suoraan taaksepäin, kun hommat saan valmiiksi. voiko näppärämpää ollakaan? Melkein mietin, että etulaita tässä olisi pitänyt olla, jottei mullat tupsahtele tuohon soralle, siitä kun niitä ei enää pois saa muuta kun imuroimalla, mutten sitten tehnyt sellaista kuitenkaan, kun ehkä olis hankala työskennellessä. Voihan sellaisen aina lisätä myöhemmin, jos siltä alkaa tuntua.

Tämän kesän ruukkukukkasissa on värisuosikkini kaikki pastellisen vaaleat. Olen pikkuhiljaa ostellut kaikenmoisia mitkä silmiäni ovat miellyttäneet ja ripottelen niitä pitkin pihoja sitten sen mukaan miten yhteen sopivat. Vielä olisi tämän lastin jälkeenkin jokunen ruukku täytettä vailla, joten muutama reissu olisi vielä käytävä, mikä ei olekaan yhtään hullumpi juttu, koska kukkakaupat ja taimistot ovat ihan suosikkipaikkojani muutenkin tähän aikaan vuodesta.

My planting table fits the space so perfect that even I was surprised. I love the look of it there, it feels cozy and worn down like it has been there for years in good use. When it stops raining I have a lot to do there with all my newly purchased flowers that need potting.

2 kommenttia:

  1. Kiva kun on tuollainen piha jonka nurkkiin loksahtelee kaikkea ihanaa. Haltioituneena vaan odotan mitä seuraavaksi. Suloinen kokonaisuus!

    VastaaPoista