torstai 13. toukokuuta 2021

Puutarhanurkassa

Nyt on seinäkkeet kuullotettu ja ensi kertaa koeajossa paikoillaan ja voi että miten kivat ne siinä on!
Kun kaikki se ruma ja rytö, mikä silmiäni ärsytti on nyt piilossa, on tämä nurkka mitä ihanin ja tuntuu, kun koko piha olisi tästä kohti ihan uusi. 

Nyt jo pääsin vähän lämpimien ilmojen myötä stailaamaan ja laittamaan nättiä esille, mutta mielessä on vielä monen moista suunnitelmaa mitä tänne sitten oikealla kesällä laitetaan. Ainakin paljon enemmän kasveja ja vihreää on vielä tulossa, mutta muutakin varmasti sopii vielä.

Nämä seinäkkeet oli tosi viheliäistä käsitellä kuullotteella, mutta kannatti nähdä kaikki se vaiva sillä lopputulos on varsin ihastuttava. Juuri tuollainen kivan retromainen ja omalla tavallaan vähän huomaamattomampi on tähän kohtaa täysi kymppi. Seinät toimivat hyvänä taustana kaikelle viemättä liikaa huomiota olemassaolollaan. Ne seisovat siinä ihan ilman mitään tukia ja keskellä olevat saranat pitävät ne kiinni toisissaan. Painuvat siis kiinni toisiinsa ja niitä on helppo siirrellä jos asiaa niiden taakse tulee, mutta muuten varsin tukevat ihan itsenään. Pienet kulmajalat ehkä niihin vielä askartelen tulevia myrskyjä silmäällä pitäen, mutta muuten ei näitä tähän tarvitse sen kummemmin kiinni sitoa.

Ne myös sulautuvat kivasti tuohon puolikuolleiden tuijanrankojen maisemaan olemalla likipitäen samansävyiset niiden kanssa. Toivossa tässä eletään, että jospa nuo tuosta nyt vihreytyisivät vielä tämän kesän aikana vähän nätimmiksi, mutta jos niin ei käy, niin ainakin värisävy sitten passaa täydellisesti. Olen jo puoliksi heittänyt kirveeni kaivoon noiden tuijien kanssa, mutta katsotaan nyt ensin kärsivällisyydellä miten tässä käy, ennenko uusia aletaan ostella.

Siihen asti on kiva loikoilla tässä omassa pienessä pihaolkkarissa sillä tuossa istuessa ei paljon noita tuijia näe. Sohvalla pääsee nyt niin rentoon ja kivaan fiilikseen näillä ilmoilla, kun sopivasti puolen päivän jälkeen siihen tulee virkistävä varjo, joka kestää pitkälle iltaan asti.

And here are my stained walls that I got to hide the hidiously ugly green fence behind. Feels like I have a living room outside now and I really like that. Can't wait for the garden to get more green and all this will blend in so nicely.

10 kommenttia:

 1. Aivan järkyttävän ihanan näköstä 🤩

  VastaaPoista
 2. Kutsuvan näköinen sohva, kaunis väriharmonia. Viime kesänä minäkin innostuin ruukkupuutarhasta, joten kiinnitin huomiota ruukkuihin myös sinun kuvissasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joo ruukut ovat nyt lähellä sydäntä täälläkin. Niillä saa niin kivasti lisättyä runsautta pihalleen :)

   Poista
 3. Todella hieno! Sinulla on aivan mahtavia ideoita ja niiden toteutuksia!

  VastaaPoista
 4. Tosi kekseliäs ja mainio idea jälleen kerran. Ihania juttuja ja Ai sen voi tehdä noinkin-ideoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla, että muutkin tykkäävät ideoistani :) <3

   Poista