tiistai 23. maaliskuuta 2021

Kevätvihreitä kasvihuoneessa

Säiden alkaessa lämmetä oli aivan pakko käydä ostamassa pientä kevätvihreää kasvihuoneen kaunistukseksi. Ihan vaan omaksi iloksi ja piristykseksi yksi pieni tulppaaniruukku ja muutama valkoinen helmililja. Kaikki olivat vielä pieniä ja vasta nupuillaan, mutta eiköhän nuo tuosta ihan pian aukene sulostuttamaan kesää kaipaavan kasvihuonetta.

Sain tehtyä kaapistolle vihdoin myös sen sokkelin ja siitä tuli tosi hyvä. Kaappihan on itsessään ihan hirveän pieni ja matala, kuvat eivät kerro totuutta, kun täällä on puitteetkin aika pienet ja matalat, mutta se on mitoiltaan vain 176 korkea ja 110 leveä. Uuden  hillittömän sokkelin kanssa korkeus nousi 20 senttiä ylöspäin tehden systeemistä paljon komeamman ja näyttävämmän katsella livenä. 

Tänä vuonna ajatuksena olisi jättää kasvihuoneeseen paremmin tilaa oleskelulle, kun mitä siellä yleensä on ollut ja värimaailma voisi olla just tuollainen kun se nyt on. Kaikki huomio vihreälle kaapille ja kasveille, ilman, että muut kalusteet sieltä sitten liikaa pomppisivat silmille. tila on niin piskuinen, vain reilut 8 neliötä, että se menee liian helposti täydeksi sekä luonnossa, että näin kuvien välityksellä.

Nyt on kivaa kun saa tuota pikkuhiljaa laitella tuolla, ei kaikkea kerralla vaan joka päivä aina vähäsen sen mukaan mitä mieleen milloinkin juolahtaa. Ah, että kun on kivaa, kun vihdoin tuntuu keväälle! 

Got some greens in my greenhouse, just some earliest flowers one can get this time of the year, but greens anyways. I also build the base for the cabinet and now it looks just as grande as I imagined. It's actually really tiny without the base, only 176cm high, but with that 20cm addition it's so much better now.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti