torstai 26. marraskuuta 2020

Vihreää vasten

Kuivattelin pari päivää sitten appelsiininviipaleita uunissa joulukoristeiksi ja tein niitä innoissani niin paljon, että niitä jäi vielä muista suunnitelmistani ylikin. Sitaisin ylijääneet sitten pieneksi ketjuksi pellavanyöriin ja kävin testaamassa makuuhuoneen vihreää kappia vasten miltä näyttäisi. 

Ajatus osui varsin oikeaan, sillä tuota kaapin vihreää vasten näyttää appelsiinien kuiva oranssi vallan mainiolta. Lisäksi näistä lähtee vielä melko ihana vieno appelsiininen tuoksu, joka ei ole makuuhuoneessa kyllä yhtään pahitteksi. Voisi nähdä oikein kauniita unia appelsiinilehdoista ja hiekkarannoista sitten.


Tosin pitää vielä vähän asetella sitä paremmin tuonne, sillä nyt ei ovien aukomisesta tule yhtään mitään kun näin siinä edessä roikkuvat, mutta silti ovat niin kivat, että kyllä ne tuonne nyt saavat jäädä kaappia joulun ajaksi sulostuttamaan.

Dried some oranges and made so much I had leftovers to try out in my bedroom. Just wanted to see how well they'd work against the lovely green of the wardrobe. Works so well I have to keep them here, maybe arranged a bit better tho, so I can get the doors open without any fussing with the oranges.

2 kommenttia:

  1. Hyvä kun vilkaisin tänne ennen kauppareissua, appelsiineja pitääkin ostaa. Viime talvena leikkasin aina mandariinin kuoresta tähtiä pienellä pikarkakkumuotilla, niistäkin tuli kivoja koristenauhoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, noita kuoritähtiä pitäisi kokeilla itsekin, joku vinkkasi, että niistäkin aika kiva tuoksu sitten lähtee :-)

      Poista