maanantai 29. kesäkuuta 2020

Tämän kesän pihatyyli

Nyt on pöytä maalattu ja pieni vilvoitteluun passeli istuskelupaikka pihan varjoisassa osassa on ollut sen myötä kovin suosittu. Sohva vihreällä rungollaan sopii oikein mainiosti vehnänharmaan pöydän kaveriksi luoden tuohon vähän tuollaisen romantillisen ja vanhahtavan fiiliksen joka sopii tällaisen vanhan talon pihapiiriin niin nätisti just nyt.

Meillä on tarkoituksena tänä vuonna pistää tämä nurkka etupihasta myös remontin alle ja vaihtaa nuo laatat tuosta alta yhdeksi ja samaksi betonilaataksi, mitä tuossa ylimmän kuvan oikeassa alareunassa näkyy, mitä koko muu piha jo onkin. Tässä kohtaa pihaa maa on myös hyvin epätasaista ja sen oikaiseminen on asia, josta olen jo monta vuotta haaveillut. Sitä varten tarvitaan vain kunnon katupora, että saadaan tuo vanha paikoilleen valettu iso laatta tuosta ensin pois tieltä. Nuo kivilaatat tuosta sohvan alta siirtyvät takapihalle. Mutta ensin pitää saada takapiha valmiiksi ennen kun tätä aletaan repiä tästä pidemmälle. Siihen asti pidetään tämä nurkka tämmöisenä ja katsotaan miten se muuttuu sitten kun tuo tila oikenee ja kalusteita voisi pitää muissakin asennoissa kun vain näin. 

Mutta pöytä on kyllä fiini nyt ja kelpaa tuossa aamuisin kahvikuppia pidellä. Melkein harmitta, että seuravat päivät on sadetta, kun en pääse tuohon aamukahvini juomaan, mutta ehkäpä sen verran nyt kestän odotella.

The painted table on it's place with the sofa. The green and the oatgrey tones work so well together with all the linen and offwhite cushions on the sofa. I like the vibe there, it has a hint of an old world feel there now.

2 kommenttia:

  1. Kaunis pihanurkkaus sinulla. Kysyisin millainen patja tms.sinulla on tuon penkin päällä? Näyttää niin houkuttelevan muhkealta.T. Anu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen olen itse ommellut pellavakankaasta ja täytteenä on vaahtomuovimurua. Yhtä muhkean mukava kun sellaiset pihakeinun patjat.:-)

      Poista