sunnuntai 20. tammikuuta 2019

Kalamiehelle kaappi

Viime kesänä ostelin sellaisen rämän kaapinjärkäleen josta askartelin jo yhden kaapin yläkerran aulaan. Siitä jäi tähteelle mukavasti osia myös toiseen kaappiin joka oli kutkutellut mieltä tehdä. Nyt kun lapsen huone uudistuu keksin heti että sinnehän se toinen kaappi sopii kuin nakutettu. Kävin ostelemassa vähän uutta puuta ja ihan muutamassa tunnissa olikin kaappi jo valmis. Kiirehdin sitä heti kuvaamaan niin kauan kun päivänvaloa riitti, joten takaseinä ei vielä ole paikoillaan jäykistämässä systeemiä, siksi kaappi näissä kuvissa näyttää vähän vinolta vielä, mutta muuten varsin oivalliselta vai mitä?

Kaapin sisätilat suunnittelin kalamiehen harrastukseen sopiviksi; hyllyt uistinlaatikoille, laukuille ja muille ja korkea tila vapojen säilytykseen. Hyväksytin suunnitelman vielä kalamiehellä itsellään ja hän oli varsin vaikuttunut myös äitinsä kekseliäisyydestä. (Tässä voinen tunnustaa, että se kekseliäisyyteni kumpusi tarpeesta saada niille vehkeille joku paikka johon ne siivota ympäri huonetta lojumasta.)

Tämä tulee alustavasti lapsen huoneessa jo olevan laatikoston päälle ja koko systeemi maalataan jollain kivalla värillä, jahka ensin päätän, että millä. Mielessä vaihtelee joku kiva kitti tai sitten tumma harmaanvihreä. Voi olla, koska huoneen seinät jo vihreät ovat, että taivun siihen kittiin, mutta ans kattoo nyt ensin kun saan tämän ylös ja paikoilleen. 

Made another cabinet of the old broken one I got last summer (I made another cabinet of it too then). This is going to my sons room to store his fishing gear. The shelves to the boxes of lures, and other stuff and the tall space is for the rods. (I'm really hoping this will reduce my chances of stepping to a fish hook on the floor in the future.) Now I just need to figure out the color to paint this with.

1 kommentti:

  1. Meiltäkin löytyy kalamiehiä! :) Hyvä idea, vaikka ensin pitäisi raijata tilaa kaapille. Nyt harrasteluhuoneessa onget ovat seinätelineissä ja muut vempeleet lipaston laatikoissa. Tuo olisi hyvä lahja kenelle tahansa kalamiehelle tai -naiselle :).

    VastaaPoista