torstai 24. tammikuuta 2019

Rautasänkykaupoilla

Alustavassa suunnitelmassa lapsen huoneen uudistukseen kuului tyystin toisenlainen sänky, mutta kun tämä vanha kotimainen vanha kaunokainen tuli kierrätyskeskuksessa vastaan, oli aivan selvää että suunnitelmani siltä osin muuttui välittömästi. Tämä oli itseasiassa juuri se sänkymalli, jota silloin vuosia sitten haikailin kun huone koki ensimmäisen muodonmuutoksensa, mutta koska sitä ei siihen hätään ollut saatavilla piti sillon ostaa vain jotain sinnepäin. Nyt kun tämä sänky on tässä, tuntuu että niin sen kuuluu ollakin, se sitoo koko nurkan nyt niin hyvin kasaan.

Tässä matalassa huoneessa tykkään tästä sängystä siksi, kun se kurottelee korkeilla laidoillaan ylöspäin ja nostaa visuaalisesti kattoa vähän korkeammalle samalla. Mutta erityisesti tykkään tästä sängystä siksi, kun se istuu mitoiltaan aivan täydellisesti tuohon ikkunan viereen. Tämä on mitoiltaan vain noin kaksitoista senttä edeltäjäänsä kapeampi, mutta se riitti hyvin siihen ettei mene laita ikkunankarmin päälle, mutta mitta riittää oikein mukavasti nukkumiseen.

Vielä pitää käväistä patjaostoksilla, jotta saan tähän täydellisesti mittoihin istuvan patjan, sekin asia joka täytyy saada täydelliseksi, en nimittäin yhtään tykkää tuosta että se nyt roikkuu vähän laidan yli (tuo on meidän vieraspatja vain lainassa tuossa)
Ja koskapa markkinoilla ei ole tähän juuri sopivan levyistä täytyy ostaa isompi ja vuolla se sopivaksi itse.

I found the perfect bed for my sons room from a local recycling center. It's a real vintage metal bed and I think it fits this space like a glove. Looks so much better than the previous one.

3 kommenttia:

 1. Kaunis sänky ja koko kokonaisuus.
  Meillä oli patja haussa viimekesänä, kun mökille kotiutui vanha sivustavedettävä puusohva. Ei ollut ihan helppo homma, kun meidän täytyi saada tukevat patjat päällekäin, että sänkyä voisi käyttää kapeana sohvana ja leveänä sänkynä. Sohvan mitat ovat kaikkea muutakuin standardit. Ikeansta löytyi patjat, joita sitten sahailtiin sopiviksi.

  VastaaPoista
 2. Toi on komeeta! Tosi hienosti sopii kaikki tohon!!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kun pojalla on sama sisustusmaku että voi ilman häntä tehdä huoneen ja valita sängyn ym kalusteet. Meillä lapsilla oma näkemys huoneidensa sisustuksesta eikä se täsmää oman maun kanssa täysin yhteen. On kyllä hieno pojan huone siellä, meillä tuntuu että lapset haluaa modernimpaa kuin koko muu huusolli. Täytyy vain antaa tilaa jokaisen omalle sisustustyylille.

  VastaaPoista