lauantai 26. tammikuuta 2019

Ovista ja laatikoista


Minulla oli varastojeni kätköissä männä kesänä ilmaiseksi saatuja vanhoja kaapin ovia ja laatikoita. Niistä oli alkuperäinen runko syöty jo aikaa sitten, mutta ajattelin silloin, että niistä vielä jotain aikaan saisi ja niinhän tuota sai. Lapsen huoneeseen tarvitaan säilyttimiä ja koskapa osista tällainen tuli heti mieleen, niin tällainen siitä piti tehdä sitten.


Eikä siinä kauaa nokka tuhissut tämänkään kasaamisessa. Muutama liimapuulevy rautakaupasta ja kanneksi omista varastoista vanhempi vastaava, vähän ruuveja liimaa ja kittiä ja se oli siinä. Ja nyt kun tämä on maalia vaille valmis, huomaan ajattelevani koko ajan, että tästä pitää saada vihreä, oikein tumma vihreä, joten täytynee mennä sen fiiliksen mukaan kun se noin vahva on.

I had in my storage some drawers and doors of an old furniture that's frame had been eaten away decades ago. As I needed more storage to my sons room I decided to use the parts to make a new furniture and here it is. For some reason I keep thinking this should be green, so I need to listen to my feelings and  paint it green then.

6 kommenttia:

 1. Hieno:D
  Olet kyllä taitava käsistäsi.
  Mukavaa uuden vuoden jatkoa.
  T.HP

  VastaaPoista
 2. Todella hieno. Olet taitava, pidän tyylistäsi

  VastaaPoista
 3. Miten sä osaat!?!? Ovien ympärille kaappi! Wau! Onko sulla joku huonekalupuusepän koulutus, kun oot noin taitava käsistäs ja rohkea ryhtymään puuhaan ku puuhaan? Olis kiva kuulla ja nähdä miten sä teet näitä taikojas.

  - Elma -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla mitään puusepän koulutusta ole... :D Vahva tahtotila tehdä on opettanut tekemään. Täältä blogista kun vähän kaivaa (nettiversiossa hakukenttä ja kategoriat) löytää juttuja tekemisteni tekovaiheista ja ohjeita ynnä muuta. :-)

   Poista
 4. Jopas tuli nätti kaappi. Ovet ovat todella kauniit ja mittasuhteet kivat.

  VastaaPoista