maanantai 24. syyskuuta 2018

Hyvin mitattu

On se hyvä että olen hyvä mittaamaan, kaappi mahtui tilaan just eikä melkein. Vielä kun se mitta pitää kutinsa, että tuohon mahtuu matto alle niin hyvä on ja kaappi on sitten ihan kiinni katossa. 

Mutta nyt se on paremman näköinen tuo aula mielestäni kun kaappi on korkeampi ja kapeampi. Se edellinen näytti tilassa leveältä ja sai katon tuntumaan vieläkin matalammalta (se on oikeastikin tosi matala). Täällä nousee profiili vähän ylöspäin kohottavasti ja tila tuntuu avarammalta, vaikka uusi kaappi onkin korkeutensa lisäksi myös reilusti edeltäjäänsä syvempi.

Nyt vaan mattokaupoille, lisää Ikean Lohalsia lattiaan ja tila muualta myös nätiksi niin saan tästä ihanan aulan joka on mukava käyttää ja kaunis katsella. Juuri nyt suunnitelmissa on ladata se täyteen kasveja ja valoja portaikon jatkeeksi, niin tässä olisi sitten myös pieni viherkeidas syksyn harmautta piristämään.

And the cabinet fits, really tightly but fits. I think the space looks so much better now and not so low as it really is. I'm also planning to put lots of plants here, to make it a little green oasis to cheer up the upcoming dark season that some people call fall and winter here.

4 kommenttia:

  1. No osuipa näpsästi kaappi paikalleen. Nyt voit kertoa missä kaappi seisoo :) . Tykkään itsekin laittaa pyöriä mööpeöeiden alle, se pelastaa monelta siirtohässäkältä. Ihana kaappi! Kivaa syksyn jatkoa.

    VastaaPoista
  2. Wau! Kaappi on aivan täydellinen tuohon kohtaan. Ja, renkaat on hyvä valinta jaloiksi, tykkään!

    VastaaPoista