perjantai 29. kesäkuuta 2018

Uuden kaipuuta eteiseen

Eteisessä on jo pitkän aikaa näyttänyt silmiini siltä, että se jokin sieltä vielä uupuu. Olin talvella tosi tyytyväinen tekemiini muutoksiin, mutta nyt aikaa myöten olen alkanut miettiä, että onkohan se nyt sittenkään ihan täydellinen noin. Kaikki toki toimii loistavasti ja näyttääkin ihan kivalta, mutta tämä alati ailahtelevainen sisustusmieleni kaipaa vaan jotain uutta.

Lipasto on tosi hyvä ja hieno joten sitä tuskin haluan nyt vielä muuttaa, mutta peili sen yläpuolella on jotenkin mielestäni tilaan aivan liian tylsä. Olen koittanut katsella reissuillani josko tilalle löytyis jotain oikeampaa, mutta jostain syystä mikään ei tunnu minulle nyt kelpaavan. Jossain mieleni perukoilla haaveilen sellaisesta vanhasta simppelistä puisesta peilikaapista, olisi niin ihanaa saada muiden kauneustarvikkeiden muassa hajuvesikokoelma pois tuosta lipaston laatikosta oikeaan hyllyyn. Oikean kokoista ei vaan ole vastaani tullut, joten siellä mieleni perukoilla olen salaa vähän mietiskellyt semmoisen tuunaamista jostain muusta.

No, pitää nyt katsoa mihin tämä muutoshalu tästä johtaa. Ehkä tässä päivänä jonain pitää kokeilla askarrella tuohon peilin tilalle sitä kaappia sitten. Josko se siitä asettuisi tämä eteis-tyytymättömyys.

Been craving for something new in the hall. I did a hall makeover last February here so this feels a bit too early, but I can't help myself. I. Want. To . Change. Something. I've been thinking that it's probably the mirror that needs to be changed. This one is much too boring for me and I'd love to have a small mirror door cabinet there instead. And since I haven't found one that fits the space there I've been thinking of making one myself. I might have to at least try it one day soon, otherwise this urge to change something will never leave me alone.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti