torstai 14. kesäkuuta 2018

Amppelista lampunvarjoksi

Minulla oli pyörinyt asuntovaunun nurkissa tämä varsin viehkeä vanha amppeli, mutta sitä juuri oikeaa paikkaa ei sille tuntunut mitenkään päin löytyvän. Kokeiltu on jo kahden kesän ajan ja ei vaan löydy. Sinne sen kuitenkin jollain lailla halusin ja siellä sitten tiellä pyörimässä pidin, kunnes...

Tuli päivä kun sen tajusin; siitähän tulee oiva lampunvarjostin! Olin jo miettinyt uutta valaisinta tilaa piristämään kun tajusin, että se on tuijottanut minua tässä jo kaksi kesää. Ei ottanut sitten kauaakaan kun amppeli muuntui varjostimeksi ja uusi kattolamppu pikkuvaunuun oli valmis.

Sinne istahti kuin hansikas ja on nyt paljon miellyttävämpi käyttää kun edeltäjänsä peltivalaisin, johon tuli aina silloin tällöin se otsa kolautettua. Tämä ei paina juuri yhtikäs mitään ja luulen ettei sitä tarvitse tuosta edes ajon ajaksi irrottaa. 

Erittäin täydellinen oivallus, etten sanoisi. Nyt on uusi melko boheemi kattovalaisin ja se amppeli edelleen vaunussa, omalla uudella tavallaan.

I had this little rattan pot holder in my caravan, trying to find it's place. I wanted to keep it there even though it almost always was just in the way. As I was planning a new lamp over the table it suddenly hit me; this pot holder will make a perfect lamp shade! And as you can see, it really did.

3 kommenttia:

  1. Täydellisesti sopii tuonne! :)

    VastaaPoista
  2. Soman varjostimen teit. Ja, ihana asuntovaunu teillä. Muistan lapsuudenkesät, kun perheen kanssa vaunuilimme, ihania muistoja!

    VastaaPoista