tiistai 12. kesäkuuta 2018

Pötkö Pötkönen

Nyt kun on rompetori onnistuneesti takana, ja pari päivää huilittu huikean tapahtuman jälkeen, voi taas alkaa keskittyä olennaiseen, eli uusien kirppislöytöjen tekemiseen. Ihan vielä en kuitenkaan ole kirppiksille ehtinyt, mutta tässä yksi löytö parin viikon takaa; kerrassaan veikeä vanha koripötkylä.

Se on nyt ollut väliaikaisesti keittiön nurkassa odottamassa pääsyä työhuoneen nurkkaan, koska työhuoneeseen tämä mielestäni ehdottomasti kuuluu. Noin pitkään pötkylään saan hyvin säilöön ja piiloon isot paperirullat, jotka muutoin on vähän vaikea saada pysymään missään pystyssä. Työhuoneessa on nyt vain niin hirviä kaaos ja sen siivousinspistä odotellessa olen pitänyt pötkölöistä tässä keittiössä, missä voin sitä paremmin juuri nyt ihailla.

Jännä olisi kyllä tietää mihin tarkoitukseen tämmöinen alunperin on tehty. Itselle tulee ensinnä mieleen, että kalastusvavoille tai joillekin muille pitkille asioille. Jos sinulla on tietoa tai hyvä arvaus tämän käyttötarkoituksesta, niin pistä viestiä kommenttilootaan. Kiinnostelee.

A recent fleamarket find; funny old long wicker basket. I keep this in the kitchen now, but as soon as I clean out the clutter in my work room this will go there to store all my long paper rolls. 
I've been wondering what this originally was for, but have no idea other than for fishing rods so far. If you happen to know, let me know by leaving a comment below.

1 kommentti:

  1. Kivan pötkylän olen löytänyt. En osaa kyllä sanoa mikä on mahtanut alkuperäinen tarkoitus. Mutta, itsekin säilöisin merikarttoja yms mitä rullalla tulee säilytettyä!

    VastaaPoista