maanantai 8. tammikuuta 2018

Sisälmykset

Jääkaappiprojekti etenee sillä, että itse jääkaappiosa on vihdoin hankittu tönöttämään tyohuoneeseen ja eteinen on täynnä liimapuulevyjä ja rimaa. Tämä kookas, integroitava möhkäle olisi siis tarkoitus saada näyttämään viehkeältä vanhalta puurunkoiselta jääkaapilta, kauniine heloituksineen.

Seuraava vaihe on että alan mittailla rimoja ja leikellä levyjä ja rakentelen tuohon ympärille ensin rungon ja sitten ovet. Olen pari päivää tässä jo tsempannut iseäni valmiiksi ja laskeskellut enemmän kun aivokapasiteettini kestää, joten meni syteen tai saveen niin nyt ei muuta kun työkalut käteen ja hommiin.

I have the integrated fridge in my study now and I'll start to build the cabinet around it today. Little bit nervous, but pretty sure I'll somehow manage to make it look like a vintage icebox. I have good plans inside my head, just hope I calculated everything right on the first try. :D

5 kommenttia:

 1. Innolla odotan lopputulosta, joka aiemmat projektit huomioiden ei voi olla kuin häikäisevän upea!!
  Ja hei, muistisaisauksien riski pienenee, kun pitää aivot kunnolla pähkäilytyössä ja tekee käsillään hommia!!
  Lähihoitaja tuli pikkaisen esiin...heh heh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olenkin tässä miettinyt niin paljon parin päivän sisään, että melkein on "aivolihakset" kipeänä :D

   Poista
 2. Oikein mielenkiitoiselta vaikuttaa! Erityisesti kiinnostaa, että miten ovilevy kiinnittyy tuohon jääkaapin oveen, joten lähikuvia siitä pliis! :)
  Tämä saa pohtimaan omaankin kotiin moista. Muut keittiön kalusteet onkin meillä jo omin käsin tehty.

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoista nähdä miten toteutat muutoksen.
  Uudet jääkaapit haisee pahalle. Suosittelen heti sisätilojen pesua ja ovet auki tuuletusta aina kun mahdollista työstämisen välissä.
  M&

  VastaaPoista