keskiviikko 31. tammikuuta 2018

It's all in the right details

No nyt on lookki jääkaapissa täydellinen kun kahvat ovat asennetut paikalleen. Täytyy kyllä sanoa, että tämän jääkaapin viehätys ja juttu on juuri noissa heloissa, vääränlaisilla ei olisi tyyli enää yhtä sykähdyttävä eikä sama kuin oikeasti vanhoissa. Nyt kun nämä ovat aidot ja vanhat osat, tekee se kaapista kokonaisuutena myös aidon ja vanhan näköisen.

Asensin tuon rullakahvan ja vastaanottimen hieman etäämälle toisistaan tarkoituksella, en nimittäin halunnut mekanismista liian jäykkää. Kaappi on kivampi käyttää kun kahvat eivät pistä vastaan turhan paljon. Nyt ovi menee myös kiinni helpommin ilman voimaa ja rullaa tuosta yli naksahtaen paikoilleen sulavasti. 

Kannatti myös muuttaa mielensä niiden ensimmäisten kahvavaihtoehtojen suhteen, nämä toiset ovat kaappiin ihan täydelliset.

Olen ihan älyttömän ylpeä lopputuloksesta ja ihan mielettömän mielissäni siitä miten hyvin se onnistui ja sopii tuonne tilaan. Kihertelen itsekseni ajatusta, että yleensä integroitavat kodinkoneet juuri integroidaan piiloon, kun minä tyttö pistinkin tehden päinvastoin ja integroin oikein kunnolla esille. :D

P.s. Jos haluatte että teen tästä projektista vielä kootun postauksen, missä kerron enemmän yksityiskohtaisesti mitä tein ja mistä mitäkin ostin, niin huikatkaa kommenttiosioon.

I finally got the new old handles for my project and my vintage icebox hack is now finished. I installed the handles a bit loosely from each other so that it's smoother to use. It also closes more easily that way. I don't need the handles to squeeze the fridge door shut, the doors are tight on their own. Now when I shut the door I just give it a gently push and it clicks closed.

I just love how cool the result looks like, it really looks high end and expensive and most of all beautiful.

20 kommenttia:

 1. Aivan mahtava lopputulos.

  VastaaPoista
 2. Hieno. Ja ilman muuta postaus 😊

  VastaaPoista
 3. Ihan käsittämättömän hieno ❤️❤️❤️
  Varro vaan, kohta alkaa tilauksia satamaan kun jengi hiffaa kuinka moneen keittiöön tällainen sopiskaan 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ihan saavat jokainen tehdä itse omansa. Ohjeet laitan tänne jossain vaiheessa.

   Poista
 4. Itsellä pisti ensimmäisenä silmiin kahvojen sijoittelu. Jääkaapin kahva on paljon kauempana oven reunasta kuin pakastimen. Oliko tälle joku käytännön syy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on asetettu tuohon ihan perheen mittojen mukaan sopivalle käyttökorkeudelle. Yläoven kahva jos olisi ollut samassa suhteessa alempana, se olisi ollut meille liian alhaalla. Ja pakastimen kahva sattui silmiini tuohon paremmin kuin ylemmäs. :-)

   Poista
 5. Joo, todellakin yhteenveto! Oon kateellinen taidoistasi, kun itsellä ei osaaminen riitä.

  VastaaPoista
 6. Olen täysin mykistynyt. En keksi tarpeeksi ylistäviä kommentteja joita tämä postaus ansaitsisi��

  VastaaPoista
 7. No en aatellu tuollaista itse nikkaroida, mutta kiinnostaisi tietää, miten on varmistettu että jääkaappi saa tuuletusilmaa eikä ylikuumene tuossa boksissa, onko kaapin päällä tuuletusaukko tms. Tosi hieno on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaapin päällä on tuuletusaukot, pohja on alhaalta takaa auki eikä takaseinää ole laisinkaan. Tuulettuu reilusti siis. :-)

   Poista
 8. Todella hieno tuli. Mulle kans... sitte joskus.
  M#

  VastaaPoista
 9. Ihan mahdottoman hieno. Juuri kävin Pariisissa muutamassa muodikkaan oloisessa ravintolassa, ja parissa oli juuri tuohon jääkaappityyliin tehtyjä kaappeja sisustuksessa. Olivatko aitoja vanhoja vai uustuotantoa, en osaa sanoa.

  VastaaPoista
 10. Ihan huippu hyvä match muuhun keittiöön. Ja kyllä kiitos postaukselle! Nyt se tulis tarpeeseen kun asuntoautoa remontoidaan. Johanna

  VastaaPoista
 11. Hei! Sinulla on ihana koti �� ja uusi jääkaappi (tai sen kotelointi) on mahtava �� haluaisin tiedustella, että mistä olet tuon hellan ostanut? ��
  Yst.terv. Riina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha Strömbergin hella on kirppislöytö yli kymmenen vuoden takaa. Noita pyörii vielä silloin tällöin markkinoilla. Facebookin purkutavarakirppis on hyvä paikka tällaisen metsästämiseen. :-)

   Poista