perjantai 12. tammikuuta 2018

Millilleen

Sehän sopii! Tai siis melkein sopii! Olin mitannut niin tarkkaan, että kun lisäsin kaapin kinttujen alle huopatarrat niin se ei sitten ihan pohjaan asti mennyt, kun yläkaapin alapuolen tukipuu ottaa hieman kiinni, mutta se on helppo korjata se. Pääasia että sivut ja muut istuvat kuin valettu ja vatupassikin kertoi kaiken olevan niin suorassa kun vaan olla voi. Jei!

Edellisen postauksen "ruumisarkkukuva" ei vielä kertonut tulevasta lookista kovinkaan paljoa, mutta kun kintut pistettiin alle niin jo alkoi olla selviä viitteitä mitä tuleman pitää. Tuo, että alapuoli jää auki ja jaloissa on selvä muoto, tekee tosi paljon jääkaapin ilmeelle. Siihen kun vielä yhdistetään sitten ne ovet heloineen niin ai että!

Nyt alan vimmatusti kittaamaan, hiomaan ja maalaamaan, että saan tästä rungosta valmista, että pääsen niiden ovien kimppuun. Laitan pian taas väliaikatietoja edistymisestä.

The fitting went so well, that when I added some felt stickers to the bottoms of the feet, it didn't quite fit anymore, but that's easy to fix. Otherwise the frame sits there nice and even. 
The look of a vintage icebox is also starting to appear, the key element is the open bottom and curved legs. Can't wait to get this to the stage where I can start fitting in the doors, but first I need to paint this frame. Stay tuned for more to come.

3 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista!! :) Sinulla on ehtymätön ideavarasto päässäsi!

    VastaaPoista
  2. Vau!!! Sinulta onnistuu kyllä homma kuin homma:) kaapista tulee varmasti upea kuten koko keittiöstäkin on tullut.

    VastaaPoista
  3. Vau! Taitavaa suunnittelua ja toteutusta. Haluaisitko tehdä jutun tärkeimmistä työkaluistasi, joilla nämä projektit toteutat. :)

    VastaaPoista