torstai 18. tammikuuta 2018

Alaoven sovitusta

Jääkaappiprojekti on edennyt maalauksista jo ovien sovitteluvaiheeseen. Tässä sovituksessa tosin vasta niistä alempi, koska sovittelijalle iski flunssa päällensä eikä hän ole jaksanut pitää hommassa rivakampaa tahtia. 
Hyvältä näyttää kuitenkin ja koko ajan vaan paranee.

Yksityiskohdatkin alkavat näkyä kun saranat ovat paikoillaan, tosin vasta ruuveilla kun en ole tässä taudissa ilennyt oikein pulttikaupoille lähteä, mutta sitten kun tokenen tulee tästäkin täydellisempi.

Niiden liian suurten kahvojen kanssa tulin siihen tulokseen, että tarvitsen toisen vaihtoehdon vertailuksi ja sellaiset ovatkin jo postissa matkalla suomeen. Jos hyvin käy pääsen niitä mallailemaan jo ensi viikon lopulla, mutta realistisempi odotus on sitten sitä seuraavalla viikolla. Että vähän taas venähti tämä projekti, mutta eikös se niin sanota, että: "hiljaa hyvä tulee".

The lower door been fitted on it's place and looks like it fits perfectly. The hinges will be bolted on properly later, this was just to see the look. I also have new set of handles on their way so I can see if I want the previous bigger ones or slightly smaller ones. But now I need to rest and try to get rid of this cold I caught and then I can start finishing up this project.

5 kommenttia: