torstai 25. tammikuuta 2018

Rento roikuskelija

Minä olen ehdottomasti kesäihminen. Niin ehdottomasti, että tarvitsen välillä talvisin viherterapiaa jotta jaksan taas selviytyä pimeässä ja kylmässä. Siihen toimii parhaiten visiitti kukkakaupassa, mikään ei ole niin terapeuttista talvella kun vaellella eksoottisten viherkasvien ja kukkaloiston keskellä imemässä itseensä vähän kasvienergiaa. Ja vaikka käynkin kukkakaupoilla talvisin yleensä vain fiilistelemässä, tulen sieltä kyllä kieltämättä aika usein pois jonkin kivan ostoksen kanssa.

Tänään paikallisesta kukkakaupasta (Järvenpään Kukkatalo) tarttui mukaan melko muikean näköinen roikotin, kutsun sitä nyt siksi kun se tuossa roikuskelee niin kivasti, vaikka oikealta nimeltään tämä taisi olla himalajanposliinikukka. 

Laitoin sen talon parhaalle paikalle roikuskelemaan, tuossa itäikkunalla on tähän aikaan vuodesta kaikista eniten luonnonvaloa, josta luulen sen pitävän. Siirrän sen sitten keväämmällä pois auringonpaisteen tieltä jos tarvis vaatii (lue: jos se edes selviää hoidossani siihen asti), mutta nyt nautin tuosta vihreästä tuossa. AH!

The long and dark winter in Finland makes me crave for some green, so I often go visit a flower store just to breath in the power of green and feel the summer in the flowers. Today I wanted to bring some green back home too so I got  this cute hoya, just cause I fell in love with it's relaxed way of hanging. I put it in the best place beside the kitchen window and it looks very cute there doesn't it?

3 kommenttia:

  1. Kukkiessaan tuo levittää öisin ihanaa "kukkakaupan tuoksua" huoneeseen. Toivotaan, että se kukkisi sinulla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidetään peukkuja sille, että kukkisi, vaikken kovin luottavainen omaan viherpeukalooni olekaan ;-)

      Poista