torstai 4. tammikuuta 2018

Helat ja helat

Keittiön jääkaappiprojekti on ollut odottavassa tilassa kun tilaamani antiikkiset helat ovat matkustaneet luokseni maailmalta. Nyt ovat vihdoin täällä ja projektia starttaillaan taas eteenpäin. Matkassa on kuitenkin pienen pieni mutta, kun en sittenkään ole varma noista kahvoista, että ovatko varmasti sellaiset kun haluaisin. Ulkonäöltään olisivat, mutten ollenkaan ottanut huomioon näitä netin kautta tilaillessani, että ovat melko jäykät ja painavat. Saattaa siis olla että ne vielä vaihtuvat joihinkin keveämpiin, mutta saranat ovat laakista täydelliset.

Näillä hiluilla saan uuden jääkaapin varmasti näyttämään sellaiselta kun pitää ja onhan se sentään mukavaa, että vanhalta näyttävään uuteen jääkaappiin tulee jotain oikeasti vanhaakin.

My vintage icebox hack project is progressing, I finally got the hardware for the cabinet I'm planning to build. I'm not sure if those catches are the ones I'm going to use, they're bit heavy duty for my liking, but the hinges are absolutely perfect. 

2 kommenttia:

  1. Saranat ovat todentotta hienot! Minä etsin meidän jääkaappiprojektiin vanhaa jääkaapin kahvaa, mut pitäisi vissiin ostaa kokonainen kaappi sellaisen saadakseen.

    VastaaPoista
  2. Hienot! Tsemppiä projektiin - odottelen jo innolla, minkä näköistä tulee.

    VastaaPoista