maanantai 22. tammikuuta 2018

Ovet kiinni ovissa

No eihän sitä voinut vastustaa kokeilla niitä ovia kiinnittää toisiinsa ja kun kerran sille tielle lähdettiin, niin pistettiin se käyttöönkin samoin tein. Suotta sitä kahta jääkaappia keittiössään säilyttelee. Smeg myytiin ja haettiin pois ennätysnopsaan ja minä sain taas keittiön sellaiseksi kun haluan, ilman mitään ylimääräistä remonttiroinaa (tai jääkaappeja).

Hirveän näppärä tuo ei vielä ilman niitä kahvoja ole, ovet pitää avata tiukasti sormenpäillä puristamalla reunasta ja vetämällä, joka aiheuttaa pientä kiroilua avaajissa, mutta jos nyt hyvin käy niin ei siitä tarvitse enää montaa päivää kärsiä.

Minulta kyseltiin että kuinka ne toisiinsa ne ovet sitten laitetaan, kun molemmat omilla saranoillaan ovat, niin vastaan, että tällaisilla liukukiskoilla. Ylä- ja alaosiin jääkaapin oviin tuollaiset kiinnikkeet ja ulompiin oviin kiskot, joita vasten jääkaapin ovi liukuu ulomman mukana auki nätisti. 

Pakko vielä vilauttaa kuinka kivalta keittiön tämä puoli työhuoneen ovelta näyttää, on nyt niin raikas ja valoisa ja tilavan näköinen kun vertaa sihen mitä se ennen oli.

So, I decided to go ahead and try to put the doors together (with the parts shown in the middle pic), and as I got it done I saw no reason not to put the thing in use too, even if it's a bit tricky to use without the handles, but I trust theill arrive soon and this is just temporary. 
We sold the Smeg and I got my kitchen back to myself again, without the clutter and extra fridges lying around. And I just love how the space looks so much better from this side too compared to what it used to.

6 kommenttia:

 1. Oih ja voih, kyllä vaan keittönne muuttui kovasti tuon uuden jääkaapin myötä. Nyt on niin valoisaa ja raikasta, että melkein häikii, kaunista ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja olen harkinnut aurinkolasien käyttöä tuolla nyt :D :D

   Poista
 2. Kertakaikkisen kaunista ja huikean hieno ratkaisu tuo jääkaappi!

  VastaaPoista