tiistai 11. heinäkuuta 2017

Vähän rokkia, kantria, rottinkia ja peltiä

Markkinoilta ostettu haitarilamppu löysi heti paikkansa keittiöstä. Tuossa kohtaa tarvitaan talvisin kukkavaloa ja mikäs sen kauniimpi kuin tällainen ihana vanha peltilamppu. Vielä arvon että pitäisikö tuo kullanvärinen johto vaihtaa valkoiseen samalla kun siitä sähköt uusitaan, mutta muuten en aio sen patinaan enempiä kajota. Se on just hyvä noin.

Bambukoritkin ovat niin viehkeät ikkunan vierellä. Ja hoksasin juuri että erittäin näppärätkin. Meillä on keittiössä niin vähän laskutilaa että hedelmäkulhot ovat aina pöytäpintaa täyttämässä, mutta nyt nekin saavat olla omassa paikassaan ja vieläpä näin nätisti.

Keittiöön on eksynyt myös yksi uusi ostos joka oli ihan pakko saada vaikka paikkaa ei juuri sillä hetkellä mieleen tullut, nimittäin tämä vanha rottinkijakkara. En vain voinut vastustaa sen olemusta. Katselin sitä parisen viikkoa kun välillä Joken ostossa ja myynnissä piipahdin ja kun sen vielä kolmannenkin kerran käydessäni siellä näin, oli se ihan pakko ostaa omaksi.

Ja nyt täällä keittiössä se näyttää niin hyvältä että tykkään siitä vieläkin enemmän, toimii täällä vaan niin sujuvasti.

Ja muita korejakin on alkanut tupsahdella lisää. Tämä löytyi tänään paikalliselta kirppikseltä kahdella eurolla ja on heti varsin kätevä sekä nätti tuossa pöydällä kastelukannun ja yrtin alla.  

Että hyvin toimivat uudet ostokset, varsin tyytyväinen saa löytöihinsä olla. Tyylejä on kyllä sekaisin useita erilaisia, on rokkia diner-tuolien muodossa, kantria puupöydässä, rottinkia rentoutta tuomassa ja tehdastyyliä peltilamppuineen, mutta silti kaikki toimivat  keskenään ja kokonaisuus on oikeasti aika lämminhenkinen.

The scissor lamp found it's place by the kitchen window. It'll be ever so handy (and pretty!) there in the winter when my plants need some extra light. 
The bamboo hanging basket is also very handy, saves up the much needed counter top and table space when I can store my fruits there.
I also have bought a cute old rattan stool and a small basket on the table. I think those two makes this eclectic room look a little more relaxed now.

2 kommenttia:

  1. Todella kaunista! Ihailen todella sisustustyyliäsi. Minulla oli pidempi blogienlukutauko ja kuviesi pariin on ollut kiva palata.

    VastaaPoista
  2. Hei Maria. Parasta sun blogissa ovat ehdottomasti kuvat ja se ettei toista samanlaista takuulla ole. Kiitos siitä. Ihanaa kesää sinne! Ritu

    VastaaPoista