perjantai 21. heinäkuuta 2017

Kesävarasto

Vaikka piha onkin nauttinut sateisen viileästä kesästä ei asukkaat ole ihan päässeet vielä samaan fiilikseen. Kaunis kasvihuoneemme on toiminut pääasiassa rottinkikalusteiden varastona sateisten päivien ajan ja siinä toimessaan tuo onkin saanut olla. Suuret suunnitelmat tilan sisustamisesta kesäänkin vesittyivät sanan varsinaisessa merkityksessä.

Kauniina päivinä se kuitenkin on vähän väljempi ja viihtyisämpi kun osan kalusteista saa myös ulos.

Asensin askartelemani lampunvarjostimenkin vähän pysyvämmin tänne, se kun ei sateesta myöskään pidä vaan muuttuu paljon painavammaksi aina kastuessaan. Sitkeänä pidin sitä pari viikkoa pihallakin mutta sitten kyllästyin sen päivittäiseen ripustamiseen ja pois ottamiseen ja välillä kuivattamiseen. Kun vielä paikallinen harakkakin rujautti siihen kostean mielipiteensä luovutin ja vaihdoin sen tähän turvallisempaan tilaan.

Kovin paljoa kasvejakaan ei tänä vuonna kasvihuoneessa kasva. Pari ruukkua tomaattia ja yrttiä on ollut ihan tarpeeksi. Ihme kyllä ne ovat ihan viihtyneet ja pian alkaa olla jo satoakin korjattavaksi vaikka öisin tämäkin tila aika viileäksi menee. 

Että tällainen kesävarasto tämä meidän kasvihuone on tänä kesänä ollut, josko se tästä vielä iloksi muuttuisi tai sitten täytyy tyytyä odottelemaan jo seuraavaa, jotta sitten pääsee tämänkin oikein kunnolla kesäpaikaksi laittamaan.

The greenhouse in our yard has basically been a storage for our rattan furniture this summer. Rare are those days when most of the furniture is out and there's room in the green house to sit in. It's mostly been raining this summer and I have wondered why on earth did I have the craving for rattan just this year, plastic would've been so much easier. I also had to move my lamp inside from the rain and bird poo (what the heck for they need to aim at it when there's plenty of other things to poop on). 
Oh well, there's still a couple of weeks of hope left. If there is no summer this year I need to start planning the next one. Sigh.

6 kommenttia:

 1. Todella kaunista, niin piha kuin kasvihuonekin.

  VastaaPoista
 2. Täällä toinen anonyymi samaa mieltä, niin kaunista.

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana pikkutalo tuo kasvihuone. Hirveän viehästtävä tunnelma muutenkin. Tykkään!

  VastaaPoista
 4. Tunnelmallinen piha ja mitä viehättävin kasvihuone!

  VastaaPoista
 5. Jos on nukkekoti ihana, niin on kyllä kasvihuonekin! Ihailen kyllä taitojasi ja tyyliäsi todella paljon.

  VastaaPoista
 6. Tuo kasvihuone ja puutarha on kyllä suoraan minun unelmista. Tykkään!

  VastaaPoista