sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Tämän kesän reissukeittiö

Jos yksi asia vaunulla muuttuu vuodesta toiseen niin se on keittiö. Jostain syystä se on pakko uusia aina säännöllisesti. Luulen että se johtuu yksinomaan siitä että se on vaunulla niitä helpoimpia paikkoja sisustaa uudelleen. 

Männä vuoden kaappikokoelma oli käytännössä vähän hankala kun tietyn kokoisiin kaappeihin mahtui vain tietyn kokoisia asioita. Nyt pistin tilalle pienet lankakorit niin kuin oli ennen kaappejakin, ja niihin mahtuu korkeudeltaan paljon vaihtelevampia asioita ja enemmän.

Laitoin myös runsaasti koukkuja jotta on paikkoja johon ripustaa asioita. Reissuilla on kivaa kun kaikki on näpsästi käsillä eikä suotta tarvitse aina siivota kaikkea piiloon. Taso on myös kiva pitää melko tyhjänä sillä molempien kansien alla on säilytystila jonne on hyvä päästä helposti käsiksi.

Ajon aikana ei koukuissa tavaraa ole suotta kolkkaamassa, mutta koreissa pysyy tilpehöörit hyvin paikoillaan. Lukittava lääkekaappi on myös kätevä säilytyspaikka kun liikkeessä ollaan. Minulla on aina reissuilla mukana jokin kasvi tai yrtti kotoisuutta tuomassa tai tuoksua antamassa ja nyt on kiva kun sellainen pysyy hyvin aloillaan tuossa korissa kuoppaisimmillakin metsäteillä (tosin niin että vierelläkin on enämpi tavaraa jottei se kellahda kyljelleen).

I seem to to change the kitchen wall in the caravan every other year. Probably cause it's the easiest place to do a makeover inside. This year I wanted to have more of an open storage instead of the cabinets before and sort of got back to the style I had there before the cabinets.

I think this will work perfectly on the road. I can get all the important things on the wall and the counter top can be mostly empty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti