lauantai 8. heinäkuuta 2017

Aivan täydelliset löydöt

Ja nyt se postaus niistä löydöistä Fiskarsin ja Billnäsin antiikkipäiviltä. Ensinnä Fiskars, sieltä oli aivan pakko ostaa maailmankauppa Kirahvista tämmöinen ihastuttava naruamppeli bambukoreilla. Siis aivan pakko.

Tuijottelin noita erilaisia amppeleita jo kaukaa ja kun selvisi että sieltä saa kasata itselleen juuri mieluisan oli ostopäätös jo syntynyt. Olisin oikeasti halunnut tosi ison ja kolmiosaisen, mutta kun en keksinyt sille paikkaa kotoani niin ostin pienemmän kaksiosaisen. Hyvä päätös koska se sopii taloudessamme ihan mihin vaan. Nyt aluksi laitoin sen keittiöön jossa se näyttää hyvin kesäiseltä ja ihanalta.

Sitten matkalla piipahdimme myös Inkoon aseman kirppiksellä joka oli niin ihanan sympaattinen ja täynnä hyviä löytöjä ettei sieltäkään tarvinnut tyhjin käsin pois lähteä. Nämä kolme ihastuttavaa pientä saippuakivestä tehtyä afrikkalaista ruukkua lähtivät matkaani sieltä. 

Ja se ehdottomasti paras löytöni koko reissulta oli tietysti tämä haitarilamppu jonka bongasin Billnäsin Ruukki-kirppiksen pihan myyntipöydästä. Olin taannoin laittanut tällaisen tässä värissä tilaukseen maailmankaikkeuden sekatavarakaupasta ja nyt se tupsahti sopivasti eteeni.

Eli oikein oli onnistunut road trip myös löytöjen osalta. Ja nyt kun tätä tavaraa taas tulee ovista sisään lähtee sitä myös toista kautta ulos. Olen huomenna 9.7. menossa Järvenpään Vanhankylänniemen sunnuntaikirppikselle pienen romulastin kanssa klo 10-13. Tulkaahan kurkkaamaan jos sieltä jotain aarretta itsellenne löytäisitte.

My findings from the road trip are here. A cool bamboo hanging basket, some african handmade soapstone jars and an accordion lamp. Needless to say I'm very, very pleased.

2 kommenttia:

  1. Mainiot löydöt!
    Saippuakivi = vuolukivi.

    Kesäheinäterkut

    VastaaPoista
  2. Nuo amppelit ovat niin ihastuttavia! Kelpaisi minullekin :)

    VastaaPoista