torstai 16. maaliskuuta 2017

Puusta pitkään päivää taas

Ja niinhän se inspiraatio taas loppui kesken, niin kuin usein remontin viimeistelyvaiheessa meillä käy. Makuuhuoneen lattian paikkaus on edelleen siinä vaiheessa mihin se silloin jäi. Sisustushommat veivät huomion ja vaikka työkalut ja materiaalit hankittiinkin ei homma ole edistynyt edes ajatuksissa.

Iso vaatekaappi on ihan väärässä paikassa ja peittää seinässä olevan komeron, mutta edes sen epäkäytännöllisyys ei ole vielä saanut potkua projektiin. Sitä vastoin siinä kun on kaappia tuosta kulmasta tuijotellut on alkanut hiipiä mieleen taas ihan muita suunnitelmia kun lattian viimeistely.

Tämähän olis nimittäin niin kaunis astiakaappina, sellaisina että nuo yläosat ovista olisivat lasia niin kuin tässä lienee ennenkin ollut kunnes joku on ne siitä särkenyt ja laittanut tilalle kovalevyt. Mutta kun astiakaappia ei minnekään mahdu, kun tieltä ei halua siirtää mitään muuta niin ei tästä sellaista saa ja lasiovet vaatekaapissa olisivat vähän ehkä rumat, niin rupesin ajattelemaan että mitäs jos tässä olisikin noissa yläpeileissä sellaiset apilapellistä tehdyt peilit... Värinkin voisi vaihtaa ehkä johonkin vähän tummempaan... Hmmm...

Ei taida tuo lattia tuosta vieläkään valmistua, ainakaan lähiaikoina.

The floor project is still "in the making" (read= nothing is done). There's been so much more inspiring things to do that we just hadn't had the energy to start.
And now I had yet another new idea to fix the look of the wardrobe first. So I think it's still going to take a while until the floor gets done.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti