lauantai 25. maaliskuuta 2017

Lähtöpassit saranoille

No ei siinä sitten kauaa mennyt kun se ovi alkoi käydä hermoille niin lujaa että jotain oli tehtävä. Vaihtoehtoja oli mielestäni tasan kaksi; joko se otettaisiin kokonaan pois tai sitten laitetaan liukuoveksi. Saranoillaan kääntyvä ovi ei olisi tuossa kohtaa ollut mitenkään päin käytännöllinen.

No, tarkkasilmäisimmät tästä ylemmästä kuvasta jo varmaan näkevät että miten kävi, sillä tuolta se ovennurkka vielä pilkistelee vaikkei enää saranoillaan tuossa roikukaan..

Liukuoveksihan se sitten laitettiin. Hirveän pujeltamisen ja harjoittelun jälkeen saatiin se vihdoin eilettäin paikoilleen ja näyttää tosi kivalta näin, eikö vain?. Ei ollenkaan pistä silmään että ei ole ihan niin kiinnimenevä kun tavallinen ovi. Näyttää mielestäni ihan siltä kun kuuluisi juuri noin ollakin.

Työhuoneeseen päin näyttää ehkä vieläkin kivammalta, kun siellä on nuo rouheat liukupyörät ja kisko. Kiinni ollessaan on ihan superkiva ja sopii tyyliin täydellisesti, puoliavoinnakin oikein mainio.

Kokonaan auki ollessaan piiloutuu tuonne kaapin ja seinän väliseen lokoseen melko hyvin. Mittaillessani kuvittelin sen mahtuvan sinne sentilleen, mutta tietenkin paikat ovat sen verta vinoja täällä ettei sitten ihan mennytkään vaan jää vähän karmin päälle esille, mutta olisitteko edes huomanneet jos en olis sitä maininnut? Minusta on nyt niin hieno ettei moiseen edes kiinnitä huomiota.

So it didn't take long for us to get fed up with the door that was always in the way. We converted it in to a sliding barn door and now it works well visually on both sides and doesn't drive us crazy anymore.

8 kommenttia:

 1. Oikein hyvältä näyttää, kiva idea laittaa ovi kiskoille :) Tuo voisi sopia meillekkin keittiön oveksi. Meillä on tällä hetkellä vanha lastulevyinen liukuovi ja haluan päästä siitä eroon. Mistä ostit kiskon ja liukupyörät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. K-Raudasta löytyi tarvikkeet. Kisko on ihan lattarautaa johon porattiin reiät ja kiinnitettiin isoilla pulteilla seinään.

   Poista
 2. Huippu! Täytyy tunnustaa, että suhtauduin liukuoviajatukseen skeptisesti, kun sen ekaa kertaa mainitsit, mutta iloisena olinkin väärässä! Toimii kummankin huoneen suuntaan sanoisinko täpöllä. Terveiset kaupunkimme toiselta laidalta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tunnustaa, että minustakin tuo näyttää paljon paremmalta kun miltä se ajatuksena tuntui :-)

   Poista
 3. Minusta on tullut liukuovifani – en tiedä miksi, mutta ne vain nyt vetoavat ja teillä näyttää todella hyvältä ja käytännölliseltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on kyllä ollut nyt esillä aika kivasti sisustuslehdissä, -blogeissa ja tv-ohjelmissa. Liekö sieltä tarttunut minunkin päähäni ajatus. :-)

   Poista
 4. Täydellinen ratkaisu! Teillä on superkiva koti! 💚 Tuija

  VastaaPoista
 5. Hyvä tuli! Keittiöön päin en olisi mitään edes huomannut ja työhuoneeseen päin on tosiaan kivan näköiset nuo "ripustukset" 😊

  VastaaPoista