tiistai 7. maaliskuuta 2017

Ongelma, sen ratkaisu ja toinen ongelma

Tässä päivänä eräänä alkoi erästä sisustusbloggaajaa häiritä ihan suunnattomasti hänen tapansa kuvata omaa keittiötään niin, ettei oviaukosta näkyvä työhuone sotkuineen näkyisi kuvissa. 

Siinä jälleen kerran kuvia ottaessaan hän mietti taas kerran ongelmaansa kun muisti että ongelmaan on olemassa myös ratkaisu. Ratkaisu on ollut vaan viimeiset kymmenen vuotta autotallin nurkassa varastossa kun se aikoinaan osoittautui käytössä ylettömän hankalaksi.

No, ratkaisu ei jättänyt tätä sisustusbloggaajaa rauhaan vaan hän alkoi kiivaan miettimisen että voisiko sen jotenkin soveltaa niin ettei se olisi niin hankala. Monta vaihtoehtoa vilahteli mielessä joista jokainen osoittautui kovin työlääksi tai hankalaksi jollain toisella tapaa, mutta ajatus vaivasi silti. Se vaivasi niin kovin että ratkaisu oli haettava autotallin nurkasta ja ripustettava paikoilleen jotta sitä voisi suunnitella konkreettisemmin eikä vain pyöritellä ajatusta siitä mielessään.

Ja siinä se ratkaisu on, ovi. Ihan riemastuttavan kivannäköinen vanha ovi. 
Ja peittää tuon varjoisan rytöyden mikä työhuoneessa välillä valloillaan on, mutta...
Melko hankalahan tuo on tuossa, aukeaa ihan väärään suuntaan. Ajatus siitä että aukeaisi toiseen suuntaan kilpistyi siihen että suoraan karmia ympäri veivaamalla aukeasi takan eteen. Pitäisi siis vaihtaa saranoiden paikkaa myös. Melko vaivalloista.

Toinen ajatus oli että ripustaisi tuon liukuoveksi työhuoneen puolelle, mahtuisi juuri ja juuri sentilleen tuohon työhuoneen kaapin ja seinän väliin, mutta paikalla on pari pistorasiaa ja yksi puhelinpistoke joiden siirtäminen muualle tekisi asiasta taas melko vaivalloista, puhumattkaan kalliista.

Mutta kuin se olisi niiin kiva tuossa, miettii täällä sisustusbloggaaja. Hieman turvoksissa kylmäsäilytyksen jäljiltä eikä ihan kiinni asti uppoa ja painopistekin eri kohdassa kun kymmenen vuotta sitten, mutta silti niin kiva tuossa.

Ongelma ratkennee sillä että annetaan nyt sitten olla tuossa, juuri noin ja koitetaan elellä sen kanssa tovi. Ehkä se siitä aukeaa sitten sisustusbloggaajallekin että miten se voisi siinä olla. Nautitaan nyt siitä että huoneet tuntuu taas jotenkin uudelta ja erilaiselta oven myötä, vaikka se ihan alkuperäinen on ja tuossa kuuluu juuri noin ollakin. 

I realized that when I take pictures of the kitchen I always try to shoot so that the doorway to my work room doesn't show in the pictures, mainly cause the room is always a mess and I don't like to show it. The other day as I was shooting kitchen again I started to think how would it look with the door we once used to have there. So my hubby got it from the garage and we put it to it's place and wow how it changed the view in this room. 

9 kommenttia:

 1. Tosi kaunis peiliovi!

  Sillä on sama vaikutus kun tuolla sokkelillakin; se rauhoittaa tuota sun keittiötä.

  VastaaPoista
 2. Kyllä on kaunis keittiö ja tunnelmallinen. Ihana vanha hellakin. Voi että. Tuli eilen katsottua sitä yhtä ohjelmaa... makunsa kullakin, mutta eivät kyllä tiedä mitään kauniista kodista ja persoonallisesta.

  VastaaPoista
 3. Miten olisi oviverho? Sen saisi tarvittaessa eteen, mutta ei olisi tiellä, niinkuin ovi.

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti totut siihen, kun näyttää niin vallan hyvin sopivan tuohon :)

  VastaaPoista