lauantai 18. maaliskuuta 2017

Oma ihana pikku kylpylä

Jos jostain tässä kodissa nautin niin tästä viime keväänä kaakeloidusta kylpyhuoneestamme. Se on nyt vaan niin viehättävä että sen lilliputtimainen pienuuskin tuolla unohtuu. Siinä on tyylillisesti kaikki  niin täydellisen kohdillaan että se saa joka päivä hyvälle ja seesteiselle tuulelle tuolla käydessä.

Ja vaikka tämä tila on pieni (ylempi kuva otettu kylpyammeessa seisten) on tämä niin hyvin toimiva. Kaikki on kompaktisti siinä käden ulottuvilla ja jokaiselle on oma paikkansa. Niin kylpeminen kuin muukin toiminta sujuu tuolla vallan loistavasti eikä tarvitse törmäillä seiniin vaikka siltä saattaakin näyttää. Tilaa on keskellä vallan sopivasti vaikka tanssiksi hieman pistää.

Lääkekaapissa on hammasharjat ja muut, hyllyllä pyyhkeet kylpijöille ja vessapaperitelineen virkaa toimittaa kokonainen laatikollinen rullia. Kassissa ikkunan alla on lehtiä luettavaksi ja laatikossa pöntän vierellä naisten juttuja. Radiokin joskus ikkunalla oli, mutta siitä simahti akku. Onneksi tila ei sitä juuri kaipaa, totta puhuen perheen miesväki suoriutuu toimistaan nopeammin ilman.

Minä tykkään itse eniten siitä että täällä on etelään antava ikkuna. Tilassa on sen ansiosta aina valoisan ja raikkaan näköistä ja siellä voi pitää kasveja. Nyt on ikkunalla taas tuo iso kaktuspötkylä, koska tuntuu siinä viihtyvän parhaiten ja nahkakorissa hyllyn alla on vasta hankkimani hieno helminauhaoksainen kasvi jonka nimi oli muistaakseni hottentotti.

Että on se kyllä ihanaa kun on jotain näin valmista ja nättiä. Pitänee siis ryhdistäytyä ja alkaa tehdä myös niitä muita projekteja pois kuleksimasta että saa samanlaista ihanuutta muuallekin eikä sellaista puolivalmista niin kuin tuossa edellisessä postauksessa jupisin.

The bathroom that we renovated last year is just so pretty I can't get over it. It's so nice just to go there. There's always light because of the window and the new tiling makes the space look so well thought and finished. Everything has it's space and all is planned to work the best way. The style is cohesive and the vibe very vintage. I just love bathing there, in my very own little luxurious spa.

7 kommenttia:

 1. On kyllä ihana pieni kompakti tila!Bongasin samoja kylppäripurnukoita kuin itsellänikin.

  VastaaPoista
 2. Söpö on, mutta en havainnut tilassa lavuaaria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinähän se, vähän isompi kuin yleensä. Mahtuu ihminenkin kylpemään. :)

   Poista
 3. Suihkuverho ja ammeen helma ovat varmaankin luonnonmateriaalia? Miten ne pärjäävät kosteissa tiloissa? Olen miettinyt suihkuverhon asentamista kylppäriimme, mutta suihkuverhomateriaali (homeenestoaineineen) ei houkuttele...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, unohdin vastata tähän. Ihan ovat puuvillaa molemmat. Hyvin on pelittäneet. Tila tuulettuu hyvin eikä sinne jää mikään kosteus oleilemaan eikä noissa koskaan ole ollut mitään. Pari kertaa vuodessa konepesen pölyt pois, muutoin ei ole tarvinnut huoltaa.

   Poista
 4. Voi että mä niin tiiän tuon tunteen - ja se on kerrassaan i-ha-naa, kun saa kotiin tuollaisen seesteisen, kauneutta ja rauhaa henkivän paikan. Meillä niitä ei ole yhdenkään kokonaisen huoneen koossa, enkä tiedä tuleekokaan koskaan, mutta nurkkia ja pikkupaikkoja on :) ja sekin on ihan ihanaa. Onnittelut täydellisestä huoneesta <3

  VastaaPoista