maanantai 20. maaliskuuta 2017

Ostoksia ensi kesään

Se on sitten virallisesti alkanut tuo varustelu täälläkin kesää varten kun Ikea lanseerasi kesämallistonsa viikonlopulla. Se oli nimittäin heti käytävä katsastamassa ja ostelemassa äkkiä ne mitä halusi, ettei käy niin kuin useana vuonna aiemmin, että olen sitten ilman jäänyt. 

Ensimmäisenä mukaan ostelureissullani tarttui tämä olkihattu. Sopii helteitä tulla kun tämmöinen on valmiina odottelemassa ja nyt sopii hyvin tuonne makuuhuoneen seinälle siksi aikaa.

Sitten oli ihan pakko saada tällainen bambupuinen tuulikello, siinä on niin kaunis ääni. Ostin oikein kaksin kappalein kun pakkohan tämmöinen on olla sitten kesällä myös asuntovaunulla oma. Tuon kun ripustaa koivunoksaan vaunun vierelle tuutulaulua kalkattamaan niin jo vain kuulkaa nukkuu lomalainenkin paremmin. Nyt killuu yksi olohuoneessa ihan vaan siksi että voin sitä ohimennessäni aina vähän kilkutella.

Sitten lähti mukaani tämä maanmainio korikassi ostoskassiksi. Maanmainio siksi kun nätteytensä lisäksi on varsin näpsäkkä. Tuolleen valmiiksi auki pysyvä kassi on siinä ruokakaupan kassahihnan päässä kuulkaas mitä mainion pakata kiireesti ostoksensa ja purjehtia siitä sitten tyylikkäänä matkoihinsa.

Ja viimeisenä vaan ei vähäisimpänä ostoksena oli tämä eri hieno bambuseinäke. Tällaista olen jo pitkään tarvinnut vaikka ja mihin esim. puutarhassani ja asuntovaunumatkoilla. Kotonakin voi tällä kauniisti peitellä pahimpia sotkuja näkyvistä jos laiskalle päälle sattuu.

Että aika kivat hankinnat kesää varten vai mitä? Vielä jäi ehkä pari tuotetta nakertamaan mielen perukoille, että pitäisikö vai eikö pitäisi mutta niistä en vielä hiisku etteivät sitten lopu kesken jos ja kun päätökseni teen. Nopea pitää kumminkin taas olla, näitä kun on myynnissä rajalliset määrät ja rajallisen ajan.

Went to Ikea to get some of my favorites for the summer from the new limited edition JASSA-collection. One must be fast since these goodies tend to run out quite fast. I was lucky to get all I wanted this time (links to the products below the pics) allthough there's still a couple of things I might have to get too. Lets see if I can make up my mind in time.

3 kommenttia:

  1. Kivoja ja tarpeellisia olet löytänyt, pitäneekin kävästä viikonloppuna Ikeassa.

    VastaaPoista
  2. Nostalginen tuulikello! Mies toi tullessaan Aasian matkalta ja sille etsittiin paikkaa. Viimeisin sijoituspaikka osoittautui kohtalokkaaksi, hurrikaani (tai oikeastaan tropical storm) vei mukanaan.

    VastaaPoista
  3. Tuollaisen bampuseinämän tarvitsisin minäkin...tuulikello ja olkihattu jo ovatkin..:)

    VastaaPoista