sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Kevättä vatsassa

Viime päivien lämpöaalto sai vihdoin talven seljän taittumaan sielussani ja saimma miehen kanssa huippuidean pitää pienet sunnuntai-iltapäivän grillajaiset. Männä kesien sateiden raiskaama grillinrotisko kaivettiin esille varastojen pölyistä ja roiskaistiin tulille lumihankien keskelle.

Ja koska keitiön pöydän on vallannut savitöiden kuivatusosasto piti keksiä joku muu paikka jossa tämä kevään ensimmäinen, juhlava grilliateria nautittaisiin ja tovin mietinnänä jälkeen se keksittiin.

Ja katettiin lattialle, kun siinä oli parhaiten sekä tilaa että fiilistä. Ja siinä sitten maisteltiin miltä se sytytysneste nyt maistuikaan ja - ah - niin hyvältähän se.

The fist sign of spring in this household is the moment we do bbq the first time. This year it was really early since there has been so warm and springy outside for a couple of days now.
The grill is all battered and rusty but still in good useable condition. There also was no room to eat on the kitchen table so we used the floor instead. Let the spring begin.

1 kommentti:

  1. Kevään tuloa tässä jo odotellaankin. Grilliruokaa olen jo haikaillut itsekin:)

    VastaaPoista