perjantai 2. joulukuuta 2016

Pienen kylttikaupan uutuudet ja yksi tiskin alta tilattava

No vihdoin sain päiviteltyä uudet tuotteet myös tuonne pienen kylttikaupan puolelle. Kuvia en kerennyt ottaa kuin yhden molemmista, mutta parempi se kun ei yhtäkään. Laittelen lisää sitten ajan ja valon kanssa, nyt oli ihan liian pimeää että saisi nättiä.

Uutuuksia siis tuo pieni pesula-kyltti, kodinhoitohuoneen tai kylppärin oveen tai mihin tahansa missä pestä voi sekä tuo säänkestävä tarra ulko-oveen tai postilaatikkoon ehkäisemään turhaa mainosjakelua. (Kyltti 10€ + postikulu 1,60€, tarra 5€ + postikulu 1,10€.)

En myöskään päivittänyt kaupan puolelle tuota ylimmän kuvan hupitekstistä kylttiä vielä. Se on vähän harkinnassa että laitanko pysyvään valikoimaan, mutta tiskin alta niitä taas muutama löytyy jos teillä siellä kenit sotkevat ja barbiet vaan siivoaa. (Hinta 14€ + postikulu 1,60€.)

Postikulut merkitty vain kotimaan hinnaston mukaan, mutta lähetän mielelläni myös ulkomaille. Postikulut määräytyvät tilatun määrän ja määränpään mukaan.

Että nyt vaan tilailemaan pukinkonttiin niin kauan kun tavaraa riittää. Kaikkia tuotteita varastossa nyt hyvin.

My little sign shop has some new editions and an old favorite that isn't in the main collection, but available for Christmas. International shipping also.

3 kommenttia:

 1. Voi kun to Ken olis hulvaton😃
  Mutta täällä vaan katit sotkee😻

  VastaaPoista
 2. Hei! Vieläkö mahtaisi olla tuota "Ken sotkee barbie siivoaa"- kylttiä? T. 1v myöhässä ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyy tuolta minun kylttikaupaan valikoimista http://diagnoosisisustusmania.blogspot.fi/p/pieni-kylttikauppa.html Tilaukset spostiin dgsisustusmania(ät)hotmail(piste)com

   Poista