perjantai 16. joulukuuta 2016

Joulun värit 2016

Meillä on tänä vuonna selkeästi tietynlainen väripaletti koristeluissa. Ei vielä lainkaan bling-blingiä, mutta paljon vihreää ja valoja. Tykkään erityisen paljon työhuoneeseen askartelemistani huolettomista kransseista ja siitä miten huolettomasti olen ne tuohon tällännyt.  Kaikessa rentoudessaan tämä nurkka on mielestäni sopivasti jouluinen juuri nyt.

Mutta onhan sitä joulua jo laitettu muuallekin taloon. Kokosin StyleRoomiin uuden albumin joulumme väreistä josta voitte käydä kurkkimassa koosteen miltä joulumme tänä vuonna näyttää ja tulee näyttämään (kaikkea kun en ole vielä ehtinyt täällä esille panna). Tuli mielestäni oikein kiva ja jouluisa kuvakavalkadi.

Samalla kannattaa osallistua StyleRoomin Jouluhaasteeseen ja näyttää muillekin ne oman joulun omat lempivärit ja koristeet. Kivat on taas palkinnot siellä. Ja jos osallistuminen ei hotsita mutta joulukoristelut kiinnostaa niin StyleRoomin kätevällä hakutoiminnolla löydät sieltä ihan valtavasti kuvia ihmisten joulukodeista ja koristeista ja voit virittää itsesi sellaiseen koristelutunnelmaan ettei tosikaan.

I made a new album to StyleRoom to show off my Christmas color scheme this year. Go check it out. There's also a cool Christmas challenge, if you're a member, If not just go check out what the other members have done for their Christmas decoration. So much inspiration there!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti