perjantai 29. huhtikuuta 2016

Porstua alkaa muotoutua

Kiitos kaikille ihanille kommenteistanne edelliseen postaukseeni liittyen. Olen ollut ihan valtavan otettu kaikesta siitä positiivisesta palautteesta mitä olen ohjelman tiimoilta saanut.Olen ihan leijunut onnesta täällä.

Mutta nyt oli ihan pakko kiskoa pää pois pilvistä ja palata arkisten askareiden pariin. Porstua oli kaikessa tässä hässäkässä jäänyt vähän vaiheeseen ja olen jatkanut sitä projektia rakentelun merkeissä taas.

Taannoin ostamani vanha kaupan lokerostohyllykkö (kuva linkissä) oli jo puoliksi entisöity ja otettu käyttöön kierrätyskeskukseksi porstuaan. Yläosa odotteli vielä päätöstäni siitä mitä sille tekisin, kokonaisena kun ei mahdu yhtään mihinkään tässä talossa.
Aikani asiaa pohdittuani totesin etten henno sitä lähteä nykyisten tarpeideni vuoksi rikkomaan vaan jätän rungon ehjänä varastoon ja teen laatikoille uudet. Ja tuumasta toimeen, vähän liimapuulevyjä, sahausta, ruuvausta, maalia ja valmista tuli melkein yhdessä illassa.

Käytin tähän kymmenestä lasilaatikosta vain kuusi (yksi on vielä maalauksessa). Lopuista neljästä teen jotain muuta. Tähän piskuiseen tilaan ne eivät olisi mahtuneet. 

Koitin kovasti vastustella ajatusta pienestä kyläkauppamaisesta sisustuksesta porstuassa, mutta sitten annoin periksi. Tila on niin hassu ja niin vähällä käytöllä, että miksei se voisi olla sitten ihan minkä näköinen vaan, vaikka sitten kyläkaupan. Korkea hyllyosa tekee tilasta ihan eri näköisen kun se on ennen ollut ja pidän siitä jo nyt aika paljon. 

Näissä lasilaatikoissa on joskus ollut väliseinät jolloin tuohon eteen on saanut laittaa myytävää tuotetta esille erikseen. Ajattelin että voisin tehdä näihin uudet jotta saan piilotettua jos jotain rumaa tuolla sitten säilyttelen.  

Koko tilaa ei ole tarkoitus kierrätyskäyttöön ottaa vaan siellä vaihtuu asiat vuodenaikojen mukaan. Iso kippilaatikosto  hoitaa kierrätyskeskuksen virkaa vuoden ympäri ja muut osat sitten tarpeen mukaan. Kunhan saan rakennettua tuonne vielä yhden kalusteen lisää niin voin alkaa sitä enempi sisustelemaan. Ehkä jo tässä ihan lähipäivinä.

Thank you all for the lovely comments you left me to my last post. I've been floating on the cloud of happiness for the last couple of days. And to avoid all the hype from going in my head I had to start the work on my porch project again
I didn't want to break the original shelving unit so I decided to build a new one and use only the drawers and keep the original one in storage. 
Now the porch is going to look a bit like a vintage general store, but I think it's going to be a good thing. I only need to build one more furniture there and then I get to decorate the space.

12 kommenttia:

 1. On taas niin upean näköistä...
  Itse olisin huolissani noiden lasien kanssa siitä, että sisällä olevat tavarat hajottaa lasin? Joten välilevyistä olisi hyötyä siinäkin. Jos siis säilyttää jotain kovempaa kuin pahvia/kankaita tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo lasi on aika napakkaa eikä suunnitelmissa ole säilytellä laatikoissa mitään kovin vaarallista muutenkaan :-)

   Poista
 2. Oi että miten hieno. Vanha kyläkauppamainen ratkaisu on kyllä loistava tuohon tilaan.

  VastaaPoista
 3. Ei, mä en kestä. Niin kaunista, että. Et uskokaan kuinka rentouttavaa on seurata aina vain ihanampia luomuksiasi.

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää!
  Ja kyllä... oli ihanaa käydä teillä TV-ohjelman välityksellä; kokonaisuus hahmottui paremmin. Kuvauksen jälkeen olet toki tehnyt monenmoista uutta kotiin...
  Puutarhasi on ihanan rehevä -olisi kiva saada sieltä kasvi-yms-postauksia kesän mittaan ja tietysti asuntovaunureissulta.
  Lueskelin juuri blogiasi alusta alkaen ja totesin tyylisi kehittyneen pikkuhiljaa näin ihanan persoonalliseksi. Blogisi on ihan paras!
  Kevätterveisin Kirsi Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos! Koitan laitella puutarha- ja asuntovaunupostauksia tiheämmin tänä kesänä. :-)

   Poista
 5. Viime viikolla treenin jälkeen harrastuskaverit huokaili pukuhuoneessa "ihana koti siinä TV-ohjelmassa..." ja mulla oli ilo ja kunnia vinkata niille myös tästä upeasta blogista -taisit saada monta uutta lukijaa!
  T:Kirsi Maria

  VastaaPoista