maanantai 4. huhtikuuta 2016

Se puuttuva palanen

Kylppärin seinään laatoittamaani lokoseen piti saada peili ja koskapa en laatoittaessani ollut ihan alusta asti varma että minkä kokoinen peili, päätin tehdä sen itse kun laatoitus olisi valmis. Sillä tavalla ei tarvinnut hirveästi stressata siitä minkä kokoinen siitä lokosesta seinässä oli tulossa vaan sen sai länttästä siihen ihan lonkilta.

Kun kolonen oli valmis ja sen mitat tiedossa kävin ostamassa (taas siitä ihanasta Helsingin Erikoishöyläyksestä) silmääni sopivalla profiililla olevaa kehyslistaa. 

Ja sitten meillä oli autotallissa lojunut vuosia sitten yläosastaan risahtanut iso peili josta mies näppäränä leikkasi lasiveitsellä sopivan palan. 

Listat leikattiin jiiriin, ruuvattiin yhteen ja maalattiin ja sitten liimattiin peili niihin tiukasti kiinni.

Ja voilà, siitä tuli juuri sopiva. Nyt on tyyli tuolla viimosen päälle kohdillaan ja voin kuitata tämän remonttiprojektin valmiiksi. (Tai viimeistään sitten kun tuo peilin toinen viime hetkellä lisäämäni maalikerros kuivaa niin että saan siitä pölyt pyyhittyä.)

I decided to make the mirror to the bathroom myself since I didn't want to plan ahead the size of the space in the tiling. I wanted to see how big it would become "naturally". So after the space was made I knew how big the mirror needed to be. I had a piece of old mirror a handy husband with a glass knife and pretty wood for frames and it didn't take us long to make a mirror there that fits like a glove.

7 kommenttia:

 1. On se helppoa kun osaa! :D Ihanaa kädentaitoa jälleen!

  -TarjaL

  VastaaPoista
 2. Ihan loistava lopputulos. Tykkään!

  VastaaPoista
 3. U-P-E-A!!

  Voin ihan väittää että lopputulos oli kaiken sen säätämisen ja tavaroiden vekslauksen arvoinen, näyttää ihan hillittömän upealta!

  -Karakali-

  VastaaPoista
 4. Yhdyn muiden mielipiteisiin. Lopputulos on aivan täydellinen.

  VastaaPoista