torstai 14. huhtikuuta 2016

Paperipussiportaat kahden vuoden jälkeen

Minua pyydettiin kertomaan mitä kaksi vuotta sitten voimapaperilla päällystämilleni portaille kuuluu ja hyväähän niille. Eivät ole kahdessa vuodessa muuttuneet miksikään. Siinä ovat tiukasti kiinni ja näyttävät ihan yhtä hyviltä kun silloinkin kun ne tuohon askartelin.

Mitään kulumisen merkkejäkään ei ole missään havaittavissa. Alimmilla rappusilla on pari pintanaarmua, mutta niitäkin saa suurennuslasin kanssa etsiä. Portaita on koko ajan käytetty ihan surutta, eikä niiden kanssa olla oltu mitenkään erityisvarovaisia; kengät jalassakin on juostu. Ainoa miinuspuoli on talviaikaan kun villasukilla nuo ovat vähän liukkaat, mutta siihenkin on jo tottunut ja osaa varoa askeliaan.

Että kannatti laittaa vaikka aika hullulta se tuntuukin että portaat ovat päällystetyt paperilla, mutta yleensä ne hullut jutut juuri niita parhaita ovatkin. Ja niille jotka eivät yhtään tiedä mistä puhun löytyy selventävä askarteluohje tästä linkistä.

The paperbag floor I made two years ago on the staircase steps here is still looking like new. We haven't been even careful with it, treated is as hard as the other floors in this house and it still looks and feels almost flawless. It seemed a crazy idea back then, to cover up your stairs with paper but it has worked so well I have no regrets doing it. I still love the vintage wood look too.

12 kommenttia:

 1. Tsekkaas Riikka Sireniuksen Iltalehden juttu. Teki koko lattian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis kiva nähdä, mutta en löytänyt.

   Poista
  2. http://www.iltalehti.fi/sisustus/2016040421364493_sz.shtml

   Poista
 2. Siis täh?! Kaks vuotta?! Justhan vasta noi teit!! :D hyvältä näyttää aina vain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olin että vastahan nämä tein, mutta joo-o, kaksi vuotta siitä jo on. :-)

   Poista
 3. Onpas hyvin säilyneet...välttämättä maalatut, eivät olisi noin hyvässä kunnossa..:)

  VastaaPoista
 4. Meinasin kanssa juuri kommentoida, että meidän muutama vuosi sitten maalamat rappuset ovat paljon kuluneemmat :/

  VastaaPoista
 5. Nuo on kyllä yksi sun parhaista ideoista! Tai no, sulla noita hyviä juttuja pukkaa siihen tahtiin, että ihan mahdotonhan niitä on mihinkään järjestykseen laittaa 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tämäkin oli semmoinen onnenkantamoinen, että satuin oikeaan aikaan surffailemaan netissä sivulle josta idean sain. :-)

   Poista
 6. Nää on vieläkin ihan yyyperhienot!!

  VastaaPoista
 7. Ihanat ne ovat edelleen. Tuollaiset kuluneen näköiset ja just oikeen väriset.

  VastaaPoista
 8. Siiis, en kestä. Nyt on blogi, johon minäkin jäin koukkuun. Katsoin suomen kaunein koti ohjelmaa, ja tää teidän talo pihoineen on vaan niin ihana, etten kestä. Jään seuraamaan ja inspiroitumaan :)

  VastaaPoista