lauantai 16. huhtikuuta 2016

Pyöreä sen olla pitää

Olin jostain saanut päähäni että uudistuneessa pikkuvessassa pitäisi olla lattialla pyöreä juuttimatto. Sellaista ei vain sopivan kokoisena ja näköisenä ollut tarjolla sitten yhtään missään. Ostin sitten kantikkaan, joka sekin on ihan yhtä kiva, mutta ajatus pyöreästä ei vaan jättänyt rauhaan.
Tässä päivänä eräänä kun kuljin kirppiksellä, löysin sieltä mukavan paksua juuttinarua ja siitä se ajatus sitten taas lehahti lentoon; josko semmoisen pyöreän tekisi itse. Ei kai se nyt niin vaikeaa voi olla? Ompelee vaan narua ympyräksi.

No ei se vaikeaa ole, aikaa vievää kylläkin ja materiaalia. Tajusin jo muutaman kierroksen jälkeen että kahdesta rullasta ei vielä kovin isoa mattoa tule. Lisää pitää ostaa tai muuten tästä tulee vain pöytätabletti (kuvassa yhden rullan verran valmista). Ja yllättävän paljon menee tuota ompelunarua myöskin, mutta hitsin kivan näköistä mattoa siitä tulee. Toivotaan nyt että tuota narua vielä löytyy lisää.

For some reason I really want a round jute rug in my bathroom. I haven't found one yet, so I got a square instead and like it a lot, but still want the round one. And so I got an idea to make one myself. Found some jute yarn from a fleamarket and started sewing. I soon realized I need more yarn to make this bigger than a placemat, but it looks quite good already.

9 kommenttia: