maanantai 2. toukokuuta 2016

Puuttuva palanen

Porstuan kyläkaupan näköiseen kierrätyskeskukseen piti saada vielä yksi uusi kaluste ja se on nyt tässä. Askartelin sen taas ihan liimapuulevyistä ja autotallista löytyneistä aarteista. Kansi on vanhaa lattialautaa, pulloteline on vanhasta rikkonaisesta alkon pullolaatikosta ja alahyllyn loota sattui vain sopivasti mittoihin. 

Ajattelin että tämä näyttäisi etäisesti vähän niinko kassapöydältä ja siinä voisi säilöä palautuspulloja. Kauppareissuilla ne saa kätevästi mukaan kun vieressä roikkuu kassi sitä varten.

Porstua alkaa kalusteiden osalta olla valmiina. Vaikka se tuntuu avaralta ja tilavalta on se mitoiltaan vain noin 161cm x 320 ja se on myös läpikulkupaikka. Uusi korkea hylly nostaa tilantuntua myös ylöspäin ja tekee paljon vaikka tämä on  talon muihin huoneisiin verrattuna paljon matalampi. Tykkään tosi paljon käyttää talossamme tätä nostavaa tyyliä, eli laittaa asioita korkeammalle jotta katto näyttäisi olevan korkeammalla.

En muista olenko koskaan kuvannut tätä tilaa myös toiseen suuntaan, mutta nyt nappasin siitäkin foton. Näkee hyvin tuon kuinka piskuinen se tilana onkaan, mutta nyt niin toimiva ettei tosikaan. Valaisinkin vaihtui paremmin kyläkauppaan sopivaksi.

And the final piece of furniture makes the porch complete. I made the small shelving unit from woodboard and used some materials I found from my garage. It's supposed to look a bit like a check out table with the function to store empty bottles inside.
I also took a photo from the porch facing the other side, which will give you some perspective of how small the space actually is. It measures only 161cm x 320cm, quite tiny but now very functional.

11 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää. Ihanat värit!
  Nätti ja toimiva porstua ilahduttaa sua/koko perhettä joka päivä!
  Mietinkin just miltä porstua toinen pää näyttää.
  T: Kirsi Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. En kyllä tajua miten en ole aiemmin älynnnyt kuvata sitä toiseenkin suuntaan. :D

   Poista
 2. Hyvän näköinen. Tuo sininen sävy on niin kaunis.

  VastaaPoista
 3. Tosi onnistunut! Joka lailla! Värit, ihanat huonekalut, mahtava kierrätyspiste! Oot sä taitava :)

  Katsoin vasta äsken tallennuksista viimeviikon kauniin kodin. Koska sun blogi on mun lemppari, oon niin iloinen että teidän koti on jatkossa ja nyt olis niin hauska kuulla, mitä ne tuomarit tästä sanois :)

  VastaaPoista
 4. Voi kun nättiä jälleen kerran. Hieno idea porstualle :)

  -TarjaL

  VastaaPoista
 5. Tää vaan paranee koko ajan! Meillä kaikki kierrätyssysteemit on ihan rumia eikä oo mitenkään käytännöllisetkään, kivoja ideoita tulee kyllä näistä sun jutuista!

  VastaaPoista
 6. Ihanan värin oot valinnut tyylikästä niinku aina ja Hei bongasin teitä telkusta !!!

  VastaaPoista
 7. Uskomatonta, niin ihanat kalusteet ja kaikki! Aivan täydellinen, olisinpa puoliksikin yhtä viitseliäs ja taitava..

  VastaaPoista